Newsroom

Newsroom

Λοβέρδος: έχει διαγραφεί δυο φορές, αλλά…«δεν διαγράφεται»

Ή κοντή μνήμη έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος ή φοβάται ότι πλησιάζει η ώρα της διαγραφής του και την ξορκίζει.

Λοβέρδος 1

Μια όχι τόσο αθέατη πλευρά στην προκλητική (κατά ΠΑΣΟΚ)  δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΙ , για τα περί διαγραφής του, όταν είπε χαρακτηριστικά «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να… φας εύκολα. Τελεία και παύλα», δίνει  το Ieidiseis. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η παραπολιτική στήλη του ενημερωτικού ιστότοπου, η  κοντή μνήμη έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος ή φοβάται ότι πλησιάζει η ώρα της διαγραφής του και την ξορκίζει, καθώς στο παρελθόν έχει διαγραφεί άλλες δύο φορές.

Η πρώτη- και μυστηριώδης – είναι η διαγραφή του από την ΚΝΕ-όταν σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξαν μαρτυρίες της εποχής ότι ένα πρωί τον βρήκε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην είσοδο τους Πανεπιστημίου, με μώλωπες από την… ΕΣΑΚ.
Ούτε ο ίδιος, ούτε η ΚΝΕ, μίλησαν ποτέ γι αυτό το θέμα!
Μίλησε όμως το 2012 ο Βαγγέλης Βενιζέλος όταν τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – επειδή ο Λοβέρδος ίδρυσε κόμμα μέσα στο κόμμα!

Τον απομάκρυνε για «βλαπτική συμπεριφορά», συμπληρώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν».

Δεν είναι λοιπόν… αδιάγραπτος. Γι αυτό πρέπει να έχει το νου του μην τριτώσει το κακό. Η ιδέα να βγει με το ΠΑΣΟΚ και να πάει με τον Μητσοτάκη, μάλλον δεν αρέσει στον Ανδρουλάκη.

Και ίσως του ζητήσει εγγυήσεις πριν τον βάλει στο ψηφοδέλτιο. Αλλιώς θα την πατήσει α λα Σημίτη το 1981. Που είχε ανοίξει Πολιτικό Γραφείο μέχρι που ήλθε το μήνυμα από τον αρμόδιο: «εμένα με ρώτησες;»!

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…