Newsroom

Newsroom

Λούτσα: Θρίλερ με τη δολοφονία των έξι ανδρών – Ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών

Είκοσι πέντε κάλυκες περισυνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ από το σημείο που έπεσαν χθες (11/9) οι πυροβολισμοί στην Αρτέμιδα, όπου εκτελέστηκαν έξι άτομα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα

5966991

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών η πιθανότερη εκδοχή, για το πρωτοφανές περιστατικό, είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κατά πάσα πιθανότητα αντίπαλων συμμοριών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στις αστυνομικές αρχές είναι ότι δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο, ενώ το γεγονός ότι ήταν και οι έξι μέσα στο αμάξι φαίνεται ότι η μετακίνηση τους έγινε αστραπιαία και γνώριζαν ότι θα μετακινηθούν σε κάποια κοντινή απόσταση

Τα θύματα ήταν τα τέσσερα μέσα στο αυτοκίνητο που σημαίνει ότι δέχθηκαν ακαριαία τη δολοφονική επίθεση, ενώ τα δύο έξω από το όχημα, με πιθανότερο σενάριο ο ένας να ήταν ο οδηγός, που δέχθηκε και τους περισσότερους πυροβολισμούς, και ο οποίος προσπάθησε να φύγει, ενώ ο δεύτερος να βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και επίσης κι εκείνος προσπάθησε να κατέβει από το ΙΧ.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές το Ι.Χ των θυμάτων έφερε πλάστες γερμανικές πινακίδες, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αστυνομικές αρχές αναζητούν εξετάζεται με προσοχή μία μαρτυρία μία μηχανή και ένα μαύρο αυτοκίνητοι ίδιου τύπου με των θυμάτων, επίσης και αυτό με γερμανικές πινακίδες.

Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα, έχουν εντοπιστεί κάλυκες μόνο των 9 χιλιοστών, κάτι που οδηγεί στο γεγονός ότι οι δράστες της δολοφονίας ήταν τουλάχιστον δύο. Μάλιστα σε ηχητικό ντοκουμέντο που δημσοιεύει το ieidiseis, ακούγονται η «βροχή» των πυροβολισμών που έπεσαν μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Την ίδια στιγμή οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων στη βάση, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι είναι Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες.

Μέχρι αυτή την στιγμή η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…