Νέες δηλώσεις έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/11) η δασκάλα από το Λουτράκι, που κατηγόρησε 6χρονο παιδάκι για σεξουαλική παρενόχληση, με την ίδια να μιλάει στο Πρωινό του ANT1 και να λέει πως ζητάει συγγνώμη από τους γονείς του παιδιού.
Πιο συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκλήθηκε, αλλά δεν παίρνει πίσω τίποτα από όσα ανέφερε τονίζοντας ότι αυτή με τη σειρά της συγχωρεί τους γονείς οι οποίοι αντέδρασαν έντονα μετά την καταγγελία.
Μεταξύ άλλων η Ναταλία Κατσίφη ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό είναι κοντά στην εκκλησία και ότι της δίνει δύναμη ο Ιησούς, ενώ ευχήθηκε να είναι όλοι καλά ειδικά ο 6χρονος μαθητής.
Όσον αφορά τη θρησκεία η δασκάλα του δημοτικού, που πήρε μετάθεση σε άλλο σχολείο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, αποκάλυψε ότι ασχολείται με τα θρησκευτικά θέματα εδώ και πέντε χρόνια, καθώς βρήκε στην πίστη της παρηγοριά και δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής, ενώ αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη μετά από τραυματική εμπειρία με τον πρώην σύζυγο της.
Παράλληλα επισήμανε πως μεγαλώνει 2 παιδιά και έχει δυσκολίες.
Διαβάστε επίσης:
Η «Ιθάκη» του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις: Απάντησαν στα πυρά Πολάκης – Παππάς
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Udo Kier – Σε ποιες ελληνικές ταινίες έχει συμμετάσχει
Βενιζέλος και Καραμανλής ξαναχτυπούν – Τι περιμένουμε από τη νέα κοινή παρέμβαση
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια