Newsroom

Newsroom

Lockdown – Επίδομα 800 ευρώ: Πότε θα πληρωθεί στους δικαιούχους

Aπό τις 15 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα δήλωσης εργαζομένων σε αναστολή για τις κλειστές επιχειρήσεις. Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές και πότε θα ολοκληρωθούν.

επιδοματα

Μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown, η κυβέρνηση ανακοίνωσε και τα μέτρα στήριξης προς τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται.

Το βασικότερο από αυτά ήταν η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ, αναλογικά με τις ημέρες εργασίας, που θα δοθεί σε όσους τεθούν σε αναστολή εργασίας από το Σάββατο (7.11) κι έπειτα.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα δήλωσης εργαζομένων σε αναστολή για τις κλειστές επιχειρήσεις και θα κλείσει στις 24 Νοεμβρίου 2020.

Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Δεκεμβρίου. Οι πληττόμενες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν τις δηλώσεις επίσης στις 15 Νοεμβρίου και θα έχουν περιθώριο να τις υποβάλουν ως τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ οι πληρωμές θα γίνουν σταδιακά από τις 7 Δεκεμβρίου 2020.
 

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

πατρα μαραμρα

Πάτρα: Συντετριμμένη η σύζυγος του 58χρονου – «Έπεσε πάνω στο κεφάλι του, μόνο η καρδιά του δούλευε»

Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε ο θάνατος ενός 59χρονου ανθρώπου μετά από πτώση μαρμάρων…

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

αφρικα

Τα γυρίζει ο καιρός: Κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών το Σάββατο

Ο καιρός «τρελάθηκε» καθώς από το καλοκαιρινό σκηνικό, η χώρα αναμένεται να υποδεχθεί μια έντονη…

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

fournie

Final four 2025: Η Μονακό «έσβησε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού με εμφατική νίκη

Ολοκληρωτική και ιστορική αποτυχία του Ολυμπιακού που δεν βλεπόταν χωρίς βοήθειες, η Μονακό έκανε πάρτι…