Newsroom

Newsroom

Lizzo: «Κοιτάζω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου!»

Η Lizzo απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στο body shaming του Κάνιε Γουέστ.

2000

Ο Κάνιε Γουεστ σχολίασε το βάρος της κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Τάκερ Κάρλσον την περασμένη εβδομάδα και η Lizzo έδωσε την καλύτερη απάντηση. «Αισθάνομαι ότι όλοι στην Αμερική έχουν το γαμ***νο όνομά μου στο γαμ***νο στόμα τους χωρίς κανένα γαμ***νο λόγο», είπε στη διάρκεια συναυλίας στην Scotiabank Arena του Τορόντο την Παρασκευή. «Κοιτάζω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου!».

Στη συνέχεια, η Lizzo ρώτησε το κοινό αν μπορεί να ζήσει στο Τορόντο, ζητώντας «ποιον μπορώ να παντρευτώ για διπλή υπηκοότητα;».

Τι είχε πει ο 45χρονος ράπερ για το βάρος της Lizzo:

«Όταν η Lizzo χάνει πέντε κιλά και το ανακοινώνει, τα bots – ένας όρος για τους τηλεπωλητές στο ίντερνετ – τα bots την πολεμάνε επειδή τα μίντια θέλουν να προωθήσουν μια αντίληψη ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ο νέος στόχος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανθυγιεινό».

«Ας αφήσουμε στην άκρη ότι πρόκειται για μόδα και Vogue, που δεν ισχύει, ή αν κάποιος πιστεύει ότι είναι ελκυστικό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, βασικά είναι κλινικά ανθυγιεινό. Και για τους ανθρώπους που το προωθούν αυτό, είναι δαιμονικό».

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.