LIVE: Το τελικό πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Το τελικό πόρισμα κατατίθεται σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, ενώ η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου μετά από σχετικό αίτημα 60 βουλευτών που αναμένεται να κατατεθεί αύριο.

588634051dc5243e1d8b4966

Η ψηφοφορία επί των τελικών προτάσεων από όλα τα κόμματα θα αποτελέσει και την αυλαία για το κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Βούτσης, η συζήτηση επί του πορίσματος στην Ολομέλεια θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να κατατεθεί το σχετικό αίτημα με την υπογραφή 60 βουλευτών, όπως απαιτείται από τον κανονισμό της Βουλής.

Δείτε Live την τελευταία συνεδρίαση:

«Η μάχη κατά της διαπλοκής τώρα αρχίζει»

«Η μάχη κατά της διαπλοκής τώρα αρχίζει», το μήνυμα αυτό στέλνει κυβερνητική πηγή, με αφορμή τη σημερινή ολοκλήρωση ενός κύκλου, με την έγκριση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής και την κατάθεσή του, όπως προαναφέραμε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η ίδια κυβερνητική πηγή, σε επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, επισημαίνει κατ’ αρχάς τη σημαντική δουλειά που έγινε τους προηγούμενους μήνες από τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, δουλειά που θα αποτυπώνεται, προφανώς, και στο τελικό πόρισμα, που αναμένεται να αριθμεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, περί τις 600 σελίδες.

«Η κυβέρνηση θα δώσει μεγάλο βάρος στην υπόθεση», υπογραμμίζει ο ίδιος κυβερνητικός παράγων. Και ξεχωρίζει τρεις από όλους τους φακέλους που απασχόλησαν την εν λόγω επιτροπή: Το δάνειο της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» την πλειοψηφία των μετοχών του οποίου (60%) έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τα δάνεια με «αέρα», φράση που παραπέμπει σε σχετική αναφορά του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΟΛ, Παναγιώτη Ψυχάρη καθώς και το δανεισμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για αγοραπωλησίες μετοχών της εκδοτικής εταιρείας από τους ίδιους μετόχους.

«Η υπόθεση της διαπλοκής όχι μόνο δεν τελειώνει, αλλά, αντιθέτως, τώρα αρχίζει», τονίζει η κυβερνητική πηγή. Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής αναμένεται ότι θα αποσταλεί στη συνέχεια στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες στελεχών από τους τρεις πόλους της διαπλοκής σύμφωνα με την κυβερνητική επιχειρηματολογία (πολιτικά κόμματα -μέσα μαζικής ενημέρωσης -τράπεζες).

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…