LIVE: Η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών εκτέθηκε από τις 7 το πρωί η σορός του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 7 το πρωί ακριβώς.

592eb20b1dc52435568b45c9

Εκεί βρίσκονταν ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo, με την αδελφή της Κατερίνα Μητσοτάκη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την ίδια ώρα που ξεκίνησε η δοξολογία, βρακοφόροι από την Κρήτη είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ναό, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό. 

Λίγο πριν από τις 3:00 το μεσημέρι έφτασε στη Μητρόπολη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ στις 3:00 και με διαφορά λίγων λεπτών έφτασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στη Μητρόπολη βρέθηκε επίσης ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Στις 7:00 το απόγευμα η σορός του πρώην πρωθυπουργού θα μεταφερθεί με C-130 στα Χανιά της Κρήτης όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί η ταφή του στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ εκεί όπου βρίσκεται και η σύζυγός του Μαρίκα. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…