Newsroom

Newsroom

Live επίθεση «μακεδονομάχου» σε αλβανό δημοσιογράφο επειδή νόμιζε ότι ήταν Σκοπιανός

Άλλη μια στιγμή εθνικής υπερηφάνειας από το χθεσινό συλλαλητήριο

4687783 0

Μερικές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την πραγματικότητα που καταγράφει η κάμερα.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το luben.tv παρουσιάζεται μια από τις (ομολογουμένως πολλές) σουρεαλιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του αλβανικού καναλιού Top Channel o δημοσιογράφος δέχεται φραστική επίθεση από έξαλλο έλληνα «μακεδονομάχο».

Ο υγιής πατριώτης φαίνεται στο πλάνο να φωνάζει «πάρτε τον πούλο» στον δημοσιογράφο και τους τηλεθεατές, εξηγώντας σε άπταιστα «γαλλικά» ότι «είσαστε άχρηστοι ρε, είσαστε προδωμένοι».

Όλα αυτά τα λέει χωρίς κανέναν προφανή λόγο, αφού μόνο μετά τα πρώτα μπινελίκια ο αγαπητός συνέλληνας συνειδητοποιεί ότι ο δημοσιογράφος δεν μιλάει ελληνικά.

«Τι μιλάς ρε; Α! Απ’ τα Σκόπια είναι», αποφαίνεται με σιγουριά, για να ακολουθήσει ένα κρεσέντο ελληνικής φιλοξενίας με τον εκλεκτό εκπρόσωπό μας να χειροκροτά ειρωνικά μπροστά στο πρόσωπο του δημοσιογράφου και να του φωνάζει «Να χαίρεστε τη Μακεδονία σας».

Επειδή όμως η λέξη «φιλότιμο» δε μεταφράζεται σε άλλη γλώσσα, στην υποδοχή του αλβανού (αλλά κατά βάθος σκοπιανού) δημοσιογράφου βοηθάει ένας ακόμη συνέλληνας που φωνάζει πίσω από την κάμερα: «Άντε γαμηθείτε όλοι!».

Ο πρωταγωνιστής μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε σκεφτεί να πει κάτι τόσο εμπνευσμένο, οπότε με εντιμότητα αποδίδει τα εύσημα στον δημιουργό λέγοντας «Μπράβο άρχοντα!». Το δίδυμο πλέον αποφασίζει να πορευτεί με την τελευταία ατάκα (με κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες γιατί -όταν πρόκειται για μπινελίκι- είμαστε  δημιουργικοί διάολε), ουρλιάζοντας στον δημοσιογράφο που μετά βίας συγκρατεί τα γέλια του.

Η όμορφη τηλεοπτική στιγμή που αναδεικνύει το κλίμα καλής γειτονίας των λαών κλείνει με τον βασικό μας μακεδονομάχο να κάνει ήχους και κινήσεις κοτόπουλου(;) μπροστά στον δημοσιογράφο.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…