Ληστές "μπούκαραν" σε σπίτι στη Βούλα, χτύπησαν ανηλεώς τον πατέρα και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας

Θύμα τεσσάρων ενόπλων κακοποιών έπεσε μία οικογένεια τα μεσάνυχτα, μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Καζαντζάκη 10 στην Βούλα.…

desimo

Θύμα τεσσάρων ενόπλων κακοποιών έπεσε μία οικογένεια τα μεσάνυχτα, μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Καζαντζάκη 10 στην Βούλα. Οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές, κυριολεκτικά εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι του 60χρονου εμπόρου καυσίμων και αφού τον χτύπησαν ανηλεώς, τον άφησαν να δει με τα μάτια του, να δένουν και να φιμώνουν την γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά του, μέχρι να τους πει που είχε τα χρήματα.

Αιμόφυρτος και άσχημα χτυπημένος όπως ήταν ο άτυχος άντρας, τον οποίο μάλιστα οι βασανιστές του έφτασαν στο σημείο ακόμα και να τον κάψουν με ατμοσίδερο, είπε στους ληστές που είχε τα χρήματα του και τα κοσμήματα, και αφού οι δράστες πήραν ότι ήθελαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας, στη συνέχεια διέφυγαν με αυτό. Ο πατέρας της οικογένειας κατάφερε να λύσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…