Λιοντάρια κατασπάραξαν ακτιβιστή ο οποίος τα… "επισκέφτηκε" στο κλουβί τους! (video)

Απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες για να υποδεχτούμε το νέο έτος, και το βραβείο του βλάκα της χρονιάς διεκδικεί με αξιώσεις…

lions aktivistis

Απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες για να υποδεχτούμε το νέο έτος, και το βραβείο του βλάκα της χρονιάς διεκδικεί με αξιώσεις ένας 45χρονος στην Βαρκελώνη. ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από επίθεση… λιονταριών! 

Πρόκειται για ακτιβιστή, ο οποίος τόλμησε και μπήκε επίτηδες στο κλουβί τριών λιονταριών στον ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης, με τα αιλουροειδή να τον δαγκώνουν ασταμάτητα.
Οι μεγάλες γάτες έσυραν σε έναν διάδρομο τον άνδρα, ο οποίος φορούσε στολή παραλλαγής, για να σωθεί λίγη ώρα αργότερα από τους εργαζόμενους στον ζωολογικό κήπο –οι οποίοι χρησιμοποίησαν λάστιχα νερού και πυροσβεστήρες- πριν προλάβει να γίνει… μεζεδάκι στα άγρια θηρία. 

Ο παράτολμος ακτιβιστής, είχε στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει σε διαμαρτυρίες κατά των αμβλώσεων, ανεβαίνοντας σε κτίρια και καίγοντας σημαίες. Μπορεί να γλίτωσε στο παρά πέντε, ωστόσο έλαβε «δωράκι» κάμποσες δαγκωματιές σε ολόκληρο το κορμί..

Την στιγμή απαθανάτισε περαστικός με το κινητό του τηλέφωνο. 

 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…