Newsroom

Newsroom

«Λιώνει ο πάγος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ; Θετική στάση από Παππά στο «παράθυρο» Μαλέλη

Ο Σταμάτης Μαλέλης είχε δηλώσει ότι μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «θα φέρει τον όλεθρο».

4660593

Με θετική διάθεση αντιμετώπισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς το «παράθυρο» που άφησε ανοιχτό ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης για μια ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλωσορίζω κάθε άποψη -και αυτή του κ. Μαλέλη- που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Δ.Ν.Τ. Ο τόπος χρειάζεται σταθερή μακροχρόνια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο News 24/7, o Σταμάτης Μαλέλης είχε δηλώσει νωρίτερα ότι μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «θα φέρει τον όλεθρο», τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ. 

«Δε θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…