Λίντσαραν ξανά έξω από τα δικαστήρια τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη: "Πέθανε πο…η, δεν θα ζήσεις γουρούνι"

Συγγενής και φίλοι της Δώρας Ζέμπερη επιτέθηκαν και λίντσαραν ξανά έξω από τα δικαστήρια τον δολοφόνο της. «Πέθανε πο…η, δεν θα ζήσεις γουρούνι» ήταν μερικά από τα λόγια οργής που εκστόμισαν κατά του 58χρονου κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων όπου απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

5a056cff1dc5243c588b49be

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού που δολοφόνησε ο 58χρονος, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν από την Αστυνομία, του επιτέθηκε με στυλό φωνάζοντάς του: «Θα πεθάνεις, δεν θα ζήσεις γουρούνι».

Το εξαγριωμένο πλήθος προσπαθούσε να επιτεθεί στον Μανώλη Σοροπίδη, δολοφόνο της 32χρονης Δώρας, με όποιον τρόπο μπορούσε ενώ παράλληλα τον αποκαλούσε «φονιά».

Ο 58χρονος έφτασε στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στις 10 περίπου το πρωί όπου βρισκόταν ήδη συγκεντρωμένο το πλήθος. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρισαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα. 

Σε κάποια στιγμή μέσα στον πανικό που επικρατούσε, ο 58χρονος έπεσε στο έδαφος καθώς παραπάτησε ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς. Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη του επιτέθηκε τότε με ένα στυλό προσπαθώντας να τον καρφώσει. Κάποιοι από το πλήθος όρμησαν κατά πάνω του κλωτσώντας τον.

Η διμοιρία των ΥΜΕΤ που ήταν εκεί για να τον προστατεύσει τον οδήγησε τελικώς εντός δικαστηρίου. Ο πατέρας της Δώρας ξέσπασε μπροστά στις κάμερες λέγοντας ότι θα τον κυνηγήσει και στον άλλον κόσμο. «Δεν θα πεθάνω μέχρι να τον σκοτώσω», φώναζε οργισμένα.

Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται πως και χθες, Πέμπτη, γονείς, αδέρφια και συγγενείς της 32χρονος Δώρας Ζέμπερη δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους αντικρίζοντας τον δολοφόνο της κόρης τους και του επιτέθηκαν. Μόλις τον είδαν να βγαίνει από τα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών όρμησαν επάνω του μαζί με άλλους πολίτες και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.

«Αλήτη, δολοφόνε, ξεφτίλα, έφαγες το κορίτσι» του φώναζε ο κόσμος.

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία, όπως ισχυρίστηκε διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεσή του με σκοπό να την ληστέψει. Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.




Αυτός είναι ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη στις 7-11-2017 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χρονικής διάρκειας μέχρι 9-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων.


Τι είπε στην ομολογία του ο 58χρονος

Η άρνηση της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη να δώσει το κινητό της ήταν η αιτία της σφαγής της με 14 μαχαιριές, σύμφωνα με την ομολογία του 58χρονου τοξικομανούς δράστη.

«Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα το μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής ο δράστης της άγριας δολοφονίας ο οποίος πούλησε το κινητό της Δώρας για 20 ευρώ.

Ο 58χρονος είχε πάρε- δώσε με τις αρχές αφού φαίνεται πως έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, δεν σταμάτησε να έχει σχέση με την παρανομία αρπάζοντας ακόμη και γυναικείες τσάντες. Το μοιραίο απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου πήγε στο νεκροταφείο αποφασισμένος να ληστέψει κάποια ανυπεράσπιστη γυναίκα προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για τη δόση του. Αφού βρήκε την Δώρα Ζέμπερη πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της φίλου της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα και όταν η κοπέλα αντέδρασε όρμησε και με το μαχαίρι την σκότωσε με 14 μαχαιριές. Αμέσως μετά τη δολοφονία, πήρε το παπάκι που είχε παρκάρει στο σταθμό του ηλεκτρικού και κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια όπου και το πούλησε.

Δείτε φωτογραφίες από σήμερα:










Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…