Newsroom

Newsroom

Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στην ανακρίτρια λέγοντας ότι «είναι προκατειλημμένη»

Κούγιας: Ο Λιγνάδης «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής»

lignadis5

Με το πρόσχημα ότι η ανακρίτρια είναι προκατειλημμένη και ότι δεν έχει κάνει δεκτό κανένα από τα αιτήματά του, ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της δικαστική λειτουργού στο πλαίσιο της  συμπληρωματικής απολογίας του μετά τη νέα ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του για ακόμη δύο βιασμούς.

Ο κ. Λιγνάδης, παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισή του Αλέξης Κούγιας, παρέδωσε υπόμνημα και ζήτησε εκ νέου κατ’ αντιπαράσταση εξέταση

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας: «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της», ενώ χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του, συμπληρώνοντας ότι: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού» ενώ συμπλήρωσε ότι ο κ. Λιγνάδης: «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».