To Liberal πανηγυρίζει για την «αθώωση» Νίκου Γεωργιάδη και συκοφαντεί τον Κώστα Βαξεβάνη

Τερμάτισε το κοντέρ αθλιότητας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας το «κορυφαίο» προπαγανδιστικό μέσο της κυβέρνησης

821967

Πόση κατάντια και αθλιότητα μπορεί άραγε να χωρέσει σε ένα δημοσίευμα…;

Το Liberal.gr στο σημερινό του άρθρο σχετικά με την απαλλαγή του Νίκου Γεωργιάδη λόγω παραγραφής ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερο του εαυτό.

Αφού αρχικά πανηγυρίζει για την απαλλαγή του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, έπειτα φτάνει στο σημείο να συκοφαντεί και τον Κώστα Βαξεβάνη που ήταν εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας.

 Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα:

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του Ν. Γεωργιάδη

«Μια υπόθεση που αντικατοπτρίζει το ορισμό της «δολοφονίας χαρακτήρα» κατέρρευσε στο Εφετείο  αφήνοντας όμως ανοιχτή μια μεγάλη πληγή, αυτή της ευκολίας με την οποία διασύρονται πρόσωπα χωρίς στοιχεία. Η απόφαση του Εφετείου να παύσει η δίωξη σε βάρος του Νίκου Γεωργιάδη τον δικαιώνει, μετά από μια 4ετή περιπέτεια, επιβεβαιώνοντας πως επρόκειτο για μια πολιτική δίωξη.

«Με την απόφαση  του Εφετείου Αθηνών έκλεισε – με την παύση της ποινικής δίωξης- η γνωστή υπόθεση εναντίον μου. Μια υπόθεση που κατασκευάστηκε με προφανείς πολιτικούς σκοπούς. Μια υπόθεση στην οποία είμαι απόλυτα αθώος» δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την απόφαση που εξεδόθη για να προσθέσει:

«Ελπίζω εφεξής να μην υποστεί κανένας Έλληνας πολίτης τη μεταχείριση που δέχτηκα εγώ. Ελπίζω κανείς ποτέ να μη βιώσει την αδικία και το διασυρμό που βίωσα εγώ.»

Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο στόχαστρο δημοσιευμάτων και κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων χωρίς να υπάρχουν στοιχεία που να τον εμπλέκουν και κυρίως χωρίς να υπάρχει έστω ένας μάρτυρας κατηγορίας πέραν των τριών δημοσιογράφων του περιοδικού HotDoc του Κώστα Βαξεβάνη που ανέδειξαν το θέμα.

Συνεχίζοντας τον ηθικό του ξεπεσμό, το Liberal «τονίζει» ότι ο Κώστας Βαξεβάνης απουσίαζε από τη  δίκη απαλλαγής του Γεωργιάδη.

«Τον Φεβρουάριο του 2019 ο Ν. Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος, πρωτοδίκως, με απόφαση που ελήφθη μετά τις καταθέσεις του Κώστα Βαξεβάνη (που σήμερα απουσίαζε) και δύο δημοσιογράφων του περιοδικού που το 2016 είχε αναδείξει το θέμα. Μάρτυρες από τα δήθεν θύματα δεν υπήρξαν. Εν τούτοις ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η μικρή λεπτομέρεια που χαλάει τη σούπα του επικοινωνιακού επιτελείου του Μητσοτάκη… Ο Κ. Βαξεβάνης απουσίαζε από τη δική επειδή παρίστατο στην κηδεία του πατέρα του, που απεβίωσε πρόσφατα και φυσικά αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στο άρθρο.

Δύο στα δύο σήμερα για το μιντιακό προπαγανδιστικό όργανο του Μητσοτάκη.

Και «χαρά» για την απαλλαγή ενός ανθρώπου που όπως και ο δικαστής επισήμανε…««Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να παραγραφεί, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων»…και χυδαία «λάσπη» σε δημοσιογράφους.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…