Λιβαδειά: Συνελήφθη 44χρονος για τον βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Συνελήφθη ένας άνδρας 44 ετών, το πρωί της Παρασκευής, στη Λιβαδειά μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος για περιστατικό βιασμού 15χρονης μαθήτριας.
 

NewsRoom 31/05/2021 | 23:45

Είχε προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα η καταγγελία από την κοπέλα και τους γονείς της ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τη βία είχε καταφέρει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr και την καταγγελία της 15χρονης στους αστυνομικούς, ο 44χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όμως, τη βίασε.

Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Την προσέγγισε μέσω Instagram

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 44χρονος προσέγγισε την 15χρονη μέσω Instagram, ενώ κατάφερε να την πείσει πως έχει αγνές προθέσεις απέναντί της λέγοντάς της ότι ξέρει τους γονείς της (κάτι που δεν ισχύει).

Η ανήλικη κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο, και εκεί ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα είχε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα». Επίσης, της υποσχέθηκε πως θα την πάει και θα τη γυρίσει πριν τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.

Έτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι. Λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, αυτός έστριψε, την πήγε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό και τη βίασε.

Στη συνέχεια, την πήγε κανονικά στο αγόρι της, και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».


«’Εγινε με τη συγκατάθεσή της»


Η 15χρονη βρήκε το κουράγιο και μετά από λίγες μέρες κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Όταν συνελήφθη ο 44χρονος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2015 για υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας ενήλικης.