Λιάγκας: Μετά το σάλο με τις φωτογραφίες της 12χρονης προσπάθησε να ανασκευάσει αλλά… δεν έπεισε

«Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος», δήλωσε μεταξύ άλλων

Screenshot 4 19

Με διαφορετική «γραμμή» επανήλθε σήμερα στο θέμα των φωτογραφιών της 12χρονης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη σημερινή του «απολογία» μετά το χθεσινό σάλο, ο παρουσιαστής προσπάθησε να ανατρέψει τη χθεσινή εικόνα και ισχυρίστηκε πως δεν είδε τελικά φωτογραφίες από τον βιασμό της 12χρονης και πως αυτό που έγινε χθες, ήταν πως… διάβασε κείμενο που του έστειλαν.

Ο Γιώργος Λιάγκας  ανέφερε αναλυτικά:

«Κάνω τη δουλειά αυτή περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ, τι να κάνουμε;

Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν.

Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ.

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία».

Ο Γιώργος Λιάγκας για τις φωτογραφίες της 12χρονης: "Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε"

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…