Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Σταρόβα που (δικαίως) εξόργισε τους συναδέλφους του (video)

Χαμός ξέσπασε στην πρωινή ζώνη σχετικά με μια αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Σταρόβα και εξόργισε τους πάντες

Χαμός προκλήθηκε στον αέρα των πρωινών εκπομπών, που μετέδωσαν την είδηση για το σοβαρό θέμα υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά από μια… αποκάλυψη που έκανε ο  Γιώργος Λιάγκας με αποτέλεσμα αρκετοί συνάδελφοι του να εξοργιστούν με τον δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Πρωινού, την ώρα που ο καλλιτέχνης έδινε τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, είπε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας του είχε εκμυστηρευτεί ότι περνούσε κρίση στη σχέση με τη γυναίκα του.

Γιώργος Λιάγκας – Τι ανέφεραν οι συνάδελφοι του για την αποκάλυψη που έκανε

Η παραπάνω αποκάλυψη, όπως είναι λογικό, εξόργισε αρκετό κόσμο, με τη ραδιοφωνική παραγωγό Νάνσυ Αντωνίου να λέει: «Να πω κάτι λίγο; Διάβαζα τους τίτλους για τον Δημήτρη Σταρόβα και είχε έναν τίτλο ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κάτι σε σχέση με εκείνον και την Άννα, ότι δεν ήταν καλά. Του το είχε πει ο Δημήτρης. ]

Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό».

Από την πλευρά της επίσης η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star, με αφορμή τα παραπάνω σχόλια, ανέφερε: «Πάρα πολύ ευγενική η Νάνσυ Αντωνίου, εγώ θα το χαρακτήριζα epic fail αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας».

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος αφού πρώτα είπε ότι επισκέφθηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα, επισημαίνοντας: «Πήγα και τον είδα με χαμόγελο και με χαμόγελο με υποδέχτηκε. Ο Δημήτρης είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, την Άννα Σταθάκη, είναι εκεί από την πρώτη στιγμή.

Ειπώθηκε μια αθλιότητα στον αέρα, τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μια μάχη και αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Πρέπει ορισμένα πράγματα να μην λέγονται, είτε ισχύουν, είτε όχι. Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα.

Η Άννα είναι ενοχλημένη, αλλά το μυαλό της, η καρδιά της και η ψυχή της είναι στον Δημήτρη».

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

6247898

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

«Ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα» για την υποψηφιότητα της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Δήμαρχος…