Ληστοσυμμορίτες για τον δημοσιολόγο Μπογδάνο οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιολόγος που διατυμπάνιζε πως θα είχε παραιτηθεί αν επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα, αλλά ακόμα συνεχίζει να προπαγανδίζει από το Φάληρο απρόσκοπτα υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού, προέβη στην πιο χυδαία του δήλωση, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ως ληστοσυμμορίτες.

NewsRoom 05/05/2017 | 16:50

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει κι άλλο λόγο για να ενδιαφέρεται για τα καταστήματα (σ.σ. τις Κυριακές)» είπε αρχικά ο Μπογδάνος για να συνεχίσει με ανάλογο προβοκατόρικο ύφος: 

«Για να γνωρίζει πότε θα μπορεί να κάνει τις ακτιβιστικές, εναλλακτικές δράσεις: Ληστείες, κλοπές: Απαλλοτριώσεις. Για να ξέρει βρε παιδί μου. Θα είναι την Κυριακή, θα είναι ανοικτά ή κλειστά;»...

Άξιο αναφοράς ότι ο Μπογδάνος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο πρόσφατο παρελθόν, όντας μάλιστα ο συντονιστής της διαδικασίας. Τότε, ο δημοσιολόγος είχε πει ότι ήταν λάθος του που δεν ασχολήθηκε με την ΟΝΝΕΔ, αφού όπως είχε εξηγήσει: «μια πολιτική νεολαία με ταυτότητα, έχει μόνο να δώσει».

Μέχρι στιγμής το ΕΣΡ δεν έχει τοποθετηθεί, παρά τον κατάπτυστο και συκοφαντικό χαρακτήρα των δηλώσεων του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. 

Δείτε το βίντεο: