Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σεξομανούς και… τους βίαζε για πέντε ημέρες

Ψευδής αποδείχτηκε η είδηση που ήθελε δύο άτυχους ληστές με... πλούσιο βιογραφικό, να εισβάλλουν στο σπίτι ενός σεξομανούς.

Στο σπίτι βρίσκονταν οι 54χρονου Garfield Morgan και ο 36χρονος φίλος του Kim Gorton και σύμφωνα με τον… μύθο οι δυο τους βίαζαν επί πέντε μέρες τους ληστές.

Η ιστορία που έγινε viral ήθελε στο συγκεκριμένο σπίτι να μένει ο ύψους 2 μέτρων και βάρους 150 κιλών gay σεξομανής Harry Harrington, ο οποίος εκτός των άλλων είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι άτυχοι άνδρες -κατά το παραμύθι που διαδόθηκε από τα social media- μπήκαν στην «φωλιά του λύκου», με τον Harrington να τους δένει και να τους κακοποιεί σεξουαλικά επί πέντε συνεχόμενες ημέρες. Τελικά το μαρτύριο τους έλαβε τέλος όταν άκουσαν τα ουρλιαχτλα τους οι γείτονες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι δύο άνδρες όταν απελευθερώθηκαν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ ο Harrington με την εικόνα του αποδεικνύει το πόσο λάθος έκαναν.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι δύο επίδοξοι ληστές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραβίασης κατοικίας και την απόπειρα ληστείας.

Εν τέλει, η είδηση αποδείχτηκε Ηοax!


Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Που θα χτυπήσει, πώς θα εξελιχθεί

Που θα σημειωθεί παγετός, χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο μάτι της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

ΕΚ - χιονι

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι ισχύει για σχολεία, εμπορικά καταστήματα και delivery

Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα - Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων…