Newsroom

Newsroom

Λεωφορείο καταπλάκωσε και σκότωσε πεζούς σε υπόγεια διάβαση στη Ρωσία (video – εικόνες)

Τραγωδία στη Ρωσία με τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και 11 να έχουν τραυματιστεί όταν λεωφορείο ξέφυγε από το δρόμο, μπήκε στις υπόγειες σκάλες διάβασης και τους καταπλάκωσε.

5a40f4151dc524dc5b8b45b9

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα Ρωσικά πρακτορεία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να ξεφύγει της πορείας του και να πέσει με φόρα σε σκάλες που οδηγούν σε σταθμό του Μετρό.

Πρόκειται για τον σταθμό Slavyansky Bulvar στα δυτικά της πόλης της Μόσχας. Η τραγωδία συνέβη το μεσημέρι, ανήμερα των Χριστουγέννων. Να σημειωθεί βέβαια πως η σημερινή ημέρα, είναι μια καθημερινή ημέρα εργασίας για την Ρωσία, που εορτάζει τα Χριστούγεννα, την 7η Ιανουαρίου.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ το δυστύχημα έγινε σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ γίνεται καταμέτρηση των τραυματιών και προσπάθεια απεγκλωβισμού των ανθρώπων που ήταν μέσα στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με μάρτυρες υπάρχουν άνθρωποι που βρέθηκαν κάτω από το λεωφορείο και η πυροσβεστική προσπαθεί να απεγκλωβίσει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το θανατηφόρο δυστύχημα:





Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…