Λεβέντης: Ο Τσίπρας φοβάται ότι θα πέσει – Απογοητεύτηκα από Θεοδωράκη-Γεννηματά (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης εκδήλωσε την απογοήτευσή του από την συνάντηση που είχε χθες Σάββατο με τους…

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης εκδήλωσε την απογοήτευσή του από την συνάντηση που είχε χθες Σάββατο με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τονίζοντας: «Έχω μάθει να κουβεντιάζω γρήγορα, η συζήτηση ήταν “τα ζώα μου αργά”».

O κ.Λεβέντης, μιλώντας στο Μega, ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός, φοβούμενος ότι θα πέσει η κυβέρνησή του, του ζήτησε συνάντηση μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσουν για μελλοντική συνεργασία. 

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι  η Ένωση Κεντρώων «δεν θα γίνει τσόντα» και ότι θα συμμετείχε μόνο σε μια οικουμενική κυβέρνηση. «Εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης ή Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά.

«O Τσίπρας κατάλαβα ότι φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό» ανέφερε, ενώ ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνεργασία, απαντά αρνητικά.

«Είπα στον Τσίπρα “μη φαντάζεσαι ότι εγώ θα γίνω τσόντα όπως οι άλλοι”» τόνισε.

«Πως να στηρίξω όταν δεν δέχονται το πρόγραμμα των κεντρώων για τις συντάξεις» σημείωσε.  

 

 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι ο Τσίπρας έχει 11 βαρίδια βουλευτές, που δεν θα στηρίζουν το ασφαλιστικό, τους οποίους όπως είπε γνωρίζει. 

Σχολιάζοντας τη στάση των άλλων κομμάτων, είπε ότι απογοητεύτηκε  από τον Θεοδωράκη και την Γεννηματά, καθώς «δεν είπαν τίποτα». 

Τέλος, ανέφερε ότι δεν αποκλείει οικουμενική τεχνοκρατών με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, εκτιμώντας ότι σε τέτοια περίπτωση, η ΝΔ θα διασπαστεί. 

Ειδικά όσον αφορά στη ΝΔ, επισήμανε ότι ο κ. Πλακιωτάκης είχε τρακ και πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αλλάξει πολιτική τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια. «Σε κάφρους νομίζουν ότι απευθύνονται;» είπε.

Ακόμη, αποκαλύπτοντας μικρά-μικρά από τη σύσκεψη των αρχηγών, είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Θεοδωράκης έπαιζε συνέχεια με το κινητό του, ενώ η κυρία Γεννηματά είχε έρθει αποφασισμένη να μην μιλήσει για τι ασφαλιστικό, αλλά δεν το απέφυγε.