Newsroom

Newsroom

Λέσβος: «Φασίστες επιχείρησαν να κάψουν σωστικό σκάφος με βενζίνη» (video)

Η οργάνωση Mare Liberum καταγγέλλει απόπειρα εμπρησμού του σωστικού τους σκάφους από ομάδα φασιστών που απειλούσε το πλήρωμα και έριχνε βενζίνη στο σκάφος.

varkes

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση στα νησιά, με ακροδεξιές ομάδες να προχωρούν ακόμα και σε απόπειρες εμπρησμού σε σωστικά σκάφη.

Η οργάνωση Mare Liberum προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία, την οποία μάλιστα συνοδεύει και με βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας στη Σκάλα Λουτρών της Λέσβου, και ενώ το σωστικό σκάφος ήταν αραγμένο, ομάδα φασιστών τους πλησίασε, και ουρλιάζοντας, τους απειλούσε και έριχνε βενζίνη στο κατάστρωμα, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να αναγκαστεί να φύγει από το σημείο και να αγκυροβολήσει στην ανοιχτή θάλασσα.

«Η ομάδα μας δέχτηκε επίθεση από πλήθος φασιστών ενώ το MARE LIBERUM ήταν αραγμένο στη Σκάλα Λουτρών της Λέσβου. Ούρλιαζαν, απειλούσαν και έριχναν βενζίνη στο κατάστρωμα μας. Το πλήρωμά μας αναγκάστηκε να φύγει και αγκυροβολήσαμε στην ανοικτή θάλασσα. Είμαστε όλοι εντάξει. Θα παραμείνουμε και θα συνεχίσουμε την καταγραφή» αναφέρει η οργάνωση Mare Liberum η οποία δημοσίευσε και σχετικό βίντεο:

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.