Ανακοίνωση για το τι συνέβη από την πρώτη στιγμή που η Λένα Σαμαρά μεταφέρθηκε για εξετάσεις το μεσημέρι της Πέμπτης (07/08) στο «Σισμανόγλειο» και μετέπειτα στον «Ευαγγελισμό» μέχρι και την κατάληξή της το βράδυ της ίδιας μέρας, εξέδωσε η 1η ΥΠΕ ( Υγειονομικής Περιφέρειας) Αττικής.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, η ασθενής μεταφέρθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο «Σισμανόγλειο», όπου και εξετάστηκε από ομάδα ιατρών και πραγματοποιήθηκε πλήρης νευρολογική, παθολογική, καρδιολογική και οφθαλμολογική εκτίμηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Λένα Σαμαρά
«Η ασθενής Ε.Σ. μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 07/08 περί τις 13.00 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ κατά τη διάρκεια της πρωινής Εφημέρευσης, όπου και εξετάστηκε από ομάδα ιατρών (νευρολόγος, παθολόγος, καρδιολόγος, οφθαλμίατρος) και πραγματοποιήθηκε πλήρης νευρολογική, παθολογική, καρδιολογική και οφθαλμολογική εκτίμηση.
Αφού ολοκληρώθηκε ο πλήρης κλινικός, εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή της σε νευρολογική κλινική.
Η ασθενής διακομίσθηκε σταθεροποιημένη με ασθενοφόρο και συνοδεία ιατρού στο νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» και εισήχθη στη Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου για περαιτέρω διερεύνηση και αντιμετώπιση.
Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε στις 07/08 στις 22.29».
Διαβάστε επίσης:
Μήλος: Δύο νεκροί από πνιγμό στο Σαρακήνικο
Πέλλα: Συνελήφθη 15χρονος με 1000 βίντεο παιδικής πορνογραφίας
Άδωνις: Μεγάλη ένταση με γιατρούς στο νοσοκομείο της Ρόδου – «Γιατί φωνάζετε;» (videos)
Ανησυχία για τη φωτιά στην Κεφαλονιά: Εκκενώνονται τρία χωριά – Μήνυμα από το 112 (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια