Newsroom

Newsroom

Λεβέντης: Δεν πάω με τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έστειλε μήνυμα ότι δεν θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω. Αν φύγουν τώρα πέντε βουλευτές από την κυβέρνηση θα πάμε σε εκλογές».

57eab06d1dc524265c8b45d7

Ο Βασίλης Λεβέντης συνέχισε: «Η χώρα έχει τρεις λύσεις, να ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας τον Γολγοθά του και να καταρρεύσει, ή να σχηματιστεί τώρα Οικουμενική κυβέρνηση ή να πάμε σε εκλογές». Υπογράμμισε πως η τελική επιλογή ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διαρθρωτικά μέτρα, ο Βασίλης Λεβέντης απέκλεισε συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω. Αν φύγουν τώρα πέντε βουλευτές από την κυβέρνηση θα πάμε σε εκλογές».

Ξεπουλιούνται τα πάντα, αλλά ο Τσίπρας δεν είναι κακός άνθρωπος παραδέχθηκε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Η ΝΔ ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι όλα τα ξεπουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, κι εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο… ξεπουλιούνται τα πάντα, αλλά ο κ. Τσίπρας είναι ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα; Όχι, αλλά η χώρα έχει περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση άρα η λύση του μία ή τα τινάζει όλα κ πάμε σε Grexit ή τα υπογράφει όλα… Φτάσαμε εδώ γιατί από 2009 οι κυβερνήσεις κορόιδευαν τους δανειστές» τόνισε.

«Ούτε ο Σαμαράς ήταν κακός που πέρναγε αντιλαϊκά μέτρα απλά ήταν η κακή αντιπολίτευση τότε που έλεγε ‘‘προδότες’’» σχολίασε δε ο κ. Λεβέντης.

Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, η κυβέρνηση είχε δυο επιλογές, ή να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την Ε.Ε ή να υπογράψει τα πάντα, επιρρίπτοντας το βάρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

«Κατηγορούν όλες οι πτέρυγες της Βουλής τον Τσίπρα ότι κόβει από παντού. Δεν το κάνει γιατί το θέλει, αλλά φτάσαμε σε αυτό το σημείο από ένα πολιτικό σύστημα 50 ετών διαφθοράς. Τώρα ή να τα υπογράφει όλα ή να τα τινάζει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…