Leaving Neverland: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τους βιασμούς αγοριών από τον Μάικλ Τζάκσον

Nέα στοιχεία για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση νεαρών αγοριών από τον Μάικλ Τζάκσον φέρεται να αποκαλύπτει ένα νέο ντοκιμαντέρ, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Σάλο έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Finding Neverland”-το όνομα του ράντσου στο οποίο ζούσε απομονωμένος ο Τζάκσον από το 1988 μέχρι το 2003 και η  αστυνομία έκανε έφοδο στη διάρκεια έρευνας καταγγελιών- που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Σάντανς για τον  “βασιλιά της ποπ”, σύμφωνα με το οποίο το ονειρεμένο ράντσο του δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα κολαστήριο γεμάτο κρεβάτια και sex toys στο οποίο βίαζε ανήλικα αγόρια. Η επιλογή του ράντσου-ονόματος δεν ήταν άλλωστε τυχαία,από τον ”Βασιλιά της Ποπ” καθώς αποτελούσε φόρο τιμής στον Πίτερ Παν, το αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ. Είναι το ράντσο στο οποίο ο Μάικλ Τζάκσον ζούσε μαζί με τον χιμπαντζή και τα ελαφάκια του και περιτριγυρισμένος από πολλά παιδάκια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία αγόρια ηλικίας από 7 έως 15 ετών… 

“Τι δουλειά έχει ένας ενήλικος περιστοιχισμένος από νεαρά αγόρια;”, απορούσαν από τότε πολλά ΜΜΕ. Όμως όλοι πίστευαν ότι αυτό είναι απλά “fake news” που στην πορεία τελικά κατέρρευσε.

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε  υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο επεισοδίων τόσο  από τους φαν του, όσο και από τους θεατές που το παρακολουθούσαν.  Στο «Leaving Neverland» φέρεται να καταγράφει πώς ο δεκάχρονος τότε Τζέιμς Σέιφτσακ και ο επτάχρονος Γουέιντ Ρόμπσον έγιναν φίλοι με τον τραγουδιστή και δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις. Μάλιστα ο Γουέιντ είχε καταθέσει το 2016 αγωγή κατά του «Michael Jackson Estate» διεκδικώντας 1,62 δισ. δολάρια ως αποζημίωση, υποστηρίζοντας ότι ο Τζάκσον τον βίαζε από την ηλικία των επτά έως και τα 14 του έτη.

Σύμφωνα με τους δύο ενήλικες σήμερα άνδρες, η Neverland ήταν γεμάτη κρυψώνες με κρεβάτια στα οποία ο Τζάκσον ασελγούσε μόνιμα και ανά πάσα στη στιγμή στους νεαρούς φίλους του. Κρυμμένο κρεβάτι υπήρχε ακόμη και στο τρενάκι με το οποίο έκανε τα παιδάκι βόλτα… Το πως εξαγόραζε τη σιωπή τους ήταν το πιο εύκολο. Τους μάθαινε ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν για αυτό καθώς είναι το μυστικό τους, τους έστρεφε κατά των γονιών τους και τους μάθαινε να μισούν ειδικά τις γυναίκες. Τους έκανε πανάκριβα δώρα. Επίσης, τους “πότιζε” με αλκοόλ ακόμη και όταν ήταν δέκα χρονών.. Και φυσικά… τους απειλούσε! Τους απειλούσε ότι αν αποκαλυφθούν όσα συνέβαιναν θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μαζί τους. Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους.

Οι άντρες που μιλούν στο ντοκιμαντέρ απαριθμούν και περιγράφουν όλους τους τρόπους με τους οποίους ισχυρίζονται ότι ασέλγησε επάνω τους, συμπεριλαμβανόμενης και της “πρώτης φοράς”… 

Εκπρόσωποι του “Michael Jackson Estate” από την πλευρά τους κάνουν λόγο για μια χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης με στόχο το κέρδος: «Πρόκειται για άλλη μια χυδαία παραγωγή σε μια εξοργιστική και αξιοθρήνητη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του Μάικλ Τζάκσον».

Ηλεία: Ρωγμές σε κτίρια και κατολισθήσεις από τον “διπλό σεισμό” – Βίντεο από την στιγμή της δόνησης

hleia seismos2 640x426 1

Ηλεία: Ρωγμές σε κτίρια και κατολισθήσεις από τον “διπλό σεισμό” – Βίντεο από την στιγμή της δόνησης

Το κατάστημα εστίασης από τη μία στιγμή στην άλλη φαίνεται να αδειάζει - Οι ζημιές…

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

ose treno

Συναγερμός στη Λειβαδιά: Τρένο του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

Το τρένο με εντολή του ΟΣΕ και της Πυροσβεστική παραμένει στο σημείο

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

5820786

Τέμπη: Συγγενείς καλούν τον Καραμανλή σε συνάντηση – «Έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε»

«Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε», λένε…

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα