Λαζόπουλος για Σερβετάλη: Δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι

Πήρε θέση ο Λάκης Λαζόπουλος

1833814

Διχασμένη η καλλιτεχνική κοινότητα μετά τα νέα μέτρα που εμποδίζουν την πρόσβαση των ανεμβολίαστων στον πολιτισμό και τη χθεσινή τοποθέτηση του Άρη Σερβετάλη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της σχολής του, που πραγματοποιήθηκαν χθες, μίλησε για όλα στις κάμερες και φυσικά δεν παρέλειψε να πάρει θέση για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Πραγματικά δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι», τόνισε στην απάντηση του ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

Υπενθυμίζεται πως ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσφατα είχε εκφράσει τις ενστάσεις του σχετικά με τις κυβερνητικές επιλογές και είχε κάνει μάλιστα λόγο για «περιορισμό της ελευθερίας» και για «διχασμό».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός – σκηνοθέτης σχολίασε την αντιπαράθεση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά περί σάτιρας και τόνισε:

«Δεν κάνει σάτιρα ο κύριος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα με την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…