Λαζόπουλος για Πισπιρίγκου: «Πιθανόν να πήγε να χάσει κάτι μεγαλύτερο για εκείνη και θυσίασε τα παιδιά της»

«Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν» - «Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα»

My project 1 1

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

«Μου κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της Πισπιρίγκου. Αποκάλυψε τους υπό εαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ότι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Πώς γίνεται να είναι τόσο παρορμητική και τόσο μεθοδική ταυτόχρονα; Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί η ίδια να τα έχει κάνει όλα, αλλά και η κοινωνία καταφεύγει σε αδιέξοδο.

Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα, έχει δικαιολογίες μέσα του. Για ποιο λόγο γεννάει τρία παιδιά, τα μεγαλώνει για να τα σκοτώσει; Έχει σχέση με αυτά που λέγονται, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρο. Πιθανόν κάποια στιγμή πήγε να χάσει κάτι μεγαλύτερο για εκείνη και θυσίασε τα παιδιά της. Αν αγαπά τον Μάνο μπορεί να θυσίασε τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Θα μελετηθεί η συμπεριφορά της όταν ανοίξει τα χαρτιά της, αλλά και η συμπεριφορά του κόσμου», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση πως θα προσέγγιζε το συγκεκριμένο θέμα σε περίπτωση που είχε σατιρική εκπομπή, απάντησε:

«Αν έκανα σάτιρα, δεν θα έκανα χιούμορ με αυτό το θέμα. Μπορεί να έλεγα ένα τραγουδάκι αργότερα. Θα ρωτούσα μια μάνα στο στούντιο τι νιώθει γι’ αυτό το θέμα. Η Ρούλα και ο Μάνος κρύβουν κάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι φωτογραφίες της Ρούλας και του Μάνου με τα παιδιά δείχνουν συναισθηματική σχέση. Στη σκηνή με το παιδί, βλέπει το παιδί σαν διαφημιστικό. Ο ναρκισσισμός σκοτώνει οποιοδήποτε συναίσθημα, θέλει να ξεχωρίσει. Η Ρούλα τού ανέπτυξε τον ναρκισσισμό, γιατί τον ερωτεύτηκε».

 

Η Ρούλα τού ανέπτυξε τον ναρκισσισμό, γιατί τον ερωτεύτηκε».

Όσον αφορά την δήλωσή του ότι θυμόταν την Ρούλα από μία παράσταση που έπαιξε στην Πάτρα, δήλωσε πως:

«Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη. Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια»