"Λατρεία" για Βαγγέλη και στη Λάρισα

Όταν σε «αγαπά» ο λαός στο δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πάρτε, για παράδειγμα, τον «λατρεμένο» από τον απλό κόσμο Βαγγέλη…

larissa

Όταν σε «αγαπά» ο λαός στο δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πάρτε, για παράδειγμα, τον «λατρεμένο» από τον απλό κόσμο Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος έτυχε «θερμής» υποδοχής στη Λάρισα από απολυμένους εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες, ενώ σημειώθηκαν ακόμα και συμπλοκές με την αστυνομία ανθρώπων οι οποίοι ήθελαν να μιλήσουν στο «ίνδαλμά» τους.

Ο πρόεδρος, μέχρι νεωτέρας, του ΠΑΣΟΚ έφτασε στη Λάρισα λίγο πριν τις 12.00 και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξή του σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων. Από νωρίς στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες, ενώ απέναντι σχεδόν από την είσοδο του ξενοδοχείου τον περίμεναν απολυμένοι εκπαιδευτικοί.

Κατά την έλευση του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με το larissanet.gr, ακούστηκαν ηχηρά συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί απώθησαν τους απολυμένους εκπαιδευτικούς προς το Αρχαίο Θέατρο, με συνέπεια να σημειωθούν μικρής έκτασης και διάρκειας επεισόδια.