Λατινοπούλου: Ανακοινώνει υποψηφίους του κόμματός της, χωρίς…τη συγκατάθεσή τους

Οικτιρμοί, απειλές, αυθαίρετες μονομερείς συμμαχίες και μεγάλες δόσεις κλαυσίγελου συνθέτουν την εικόνα της νέας έκφανσης της ακροδεξιάς στη χώρα μας!

latinopoulou art

Στα χαρακώματα για μια ακόμα φορά βρίσκονται Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, μέσω Instagram, για ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ», που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με το κόμμα Μπογδάνου «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.», από το οποίο και η ίδια προέρχεται, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος έγινε μέσω.. ινσταγκραμικού διαγγέλματος, όπως δηλαδή την γνωρίσαμε με τη ρητορική μίσους προς μετανάστες, γυναίκες, την lgbtq+ κοινότητα κ.α .

Μάλιστα, η Α. Λατινοπούλου έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στην σχετική ανάρτηση, ίσως λόγω των ακραίων αντιλήψεων που εκφράζει.

Μετά την ανακοίνωση νέου κόμματος από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ετοιμάζονται να καταθέσουν αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, καθώς όπως αναφέρουν, τους ανακοίνωσε ως υποψήφιους βουλευτές χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», τη στιγμή που το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ονομάζεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής).

Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου διαγράφηκε από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά την έντονη διαφωνία της για την συνεργασία με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η πλευρά Μπογδάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι αρκετά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου είναι δικοί του άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει πως ο ίδιος δεν συμφώνησε ποτέ να είναι υποψήφιος με την παράταξή της. Έτσι το όνομά του βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους εν αγνοία του και υπογραμμίζει πως θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση του κ. Κριμιτζά :

«Λατινοπούλου Αφροδίτη μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κι αφού σου ζήτησα να βρεθούμε από κοντά ώστε να μου γνωρίσεις τις θέσεις και τις ενστάσεις σου απέναντι στην πολιτική σύμπραξη με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , ισχυρίστηκες πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, από την στιγμή που πιστεύω τον Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos κι ευτυχώς, γιατί για άλλη μια φορά η κρίση και το ένστικτο μου επαληθεύτηκαν περίτρανα.

Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του “δήθεν” κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Το όνομα μου, συμμετείχε σε βαλκανικούς και μικρασιατικούς αγώνες, στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κορέα, στην Κύπρο κι όπου υπήρχε Νατοϊκή εκστρατεία της εποχής μας, από παππού, πατέρα, θείο κι εμένα τον ίδιο (δις παρασημοφορημενος ο ίδιος, από ΠτΔ και ΝΑΤΟ αντίστοιχα) και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το “λερώνει” προς όφελος του.

Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!»

Εργατικό δυστύχημα στο Ζαγόρι: Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε εργάτης – Ένας ακόμη στο νοσοκομείο

5385199

Εργατικό δυστύχημα στο Ζαγόρι: Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε εργάτης – Ένας ακόμη στο νοσοκομείο

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα δεν είναι ακόμη γνωστές.

Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά κατά δημοσιεύματος που έκανε λόγο για «χοντρό παρασκήνιο» στις εκλογές του ΣΕΗ (video)

profile player 960x540 15

Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά κατά δημοσιεύματος που έκανε λόγο για «χοντρό παρασκήνιο» στις εκλογές του ΣΕΗ (video)

Ιδιαίτερα νευριασμένος με δημοσίευμα εφημερίδας φάνηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο influencer του Θεού: «Ένα συνηθισμένο αγόρι που του άρεσαν τα video game» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου για την αγιοποίηση του (Video)

carlo Acutis

Ο influencer του Θεού: «Ένα συνηθισμένο αγόρι που του άρεσαν τα video game» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου για την αγιοποίηση του (Video)

Η μητέρα του, περιγράφει τον Κάρλο ως «ένα συνηθισμένο αγόρι», που του άρεσαν τα video…

Λάρισα: Δύο χρόνια φυλακή με αναστολή σε 38χρονο για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας για μια θέση parking

EK PERIPOLIKO

Λάρισα: Δύο χρόνια φυλακή με αναστολή σε 38χρονο για άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας για μια θέση parking

Ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος όχι για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης για το…