Λάσπη Παπαχρήστου, πηλοφόρι Μητσοτάκη

Εν γνώσει του ισχυρίστηκε ψευδή γεγονότα, με πρόθεση παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα ψευδώς «ως διαπλεκόμενο και υποκριτή πολιτικό»

Τα δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα Τα Νέα της 7ης και της 8ης Δεκεμβρίου 2020, καθώς και τα σχόλιά του σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega της 7ης Δεκεμβρίου 2020 σχετικά με τη δήθεν βίλα Τσίπρα στο Σούνιο ήταν ψευδή και συκοφαντικά, και «βασίστηκαν σε ψευδή και παραπλανητικά γεγονότα, των οποίων την αναλήθεια γνώριζε».

Εν γνώσει του ισχυρίστηκε ψευδή γεγονότα, με πρόθεση παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα ψευδώς «ως διαπλεκόμενο και υποκριτή πολιτικό, που, καίτοι αριστερός, αρέσκεται σε μια πολυτελή διαβίωση, οφειλόμενη στις σχέσεις του με τη διαπλοκή και με γνωστούς επιχειρηματίες». Ενήργησε με δόλο και επέδειξε «εμμονή στην προσβολή της προσωπικότητας του Α. Τσίπρα διά του ισχυρισμού ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος του γεγονότων».

Αυτά είναι κάποια σημεία της καταδικαστικής απόφασης για τον προεστό των Νέων και του Mega Γ. Παπαχρήστο. Κι αν έχει κάποια αξία η παράθεσή τους, είναι γιατί στη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση περιγράφονται με την παγερή γλώσσα της Δικαιοσύνης η χολή, το όξος, η ανηθικότητα και η αθλιότητα του λεγόμενου αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Η εμμονή τους κατά του Α. Τσίπρα και η μανία τους να αποδείξουν ότι κανένας δεν αντιστέκεται στην «πολυτελή διαβίωση». Ψεύτες σε βαθμό δολοφονίας χαρακτήρα. Εκτελεστές συμβολαίων λάσπης.

Δεν του ξέφυγε του Παπαχρήστου σε κάποιο μονόστηλο κάποια ανακρίβεια. Με στοιχεία «των οποίων την αναλήθεια γνώριζε» ξεσήκωσε ολόκληρη καμπάνια. Με συνεργό τον επίσης καταδικασμένο για την ίδια… Σουνιάδα Κουρτάκη. Για να δώσουν πάσα στον Μητσοτάκη και να εξαπολύει βιτριολικές ανακοινώσεις η Ν.Δ. Κυβέρνηση σα δεν ντρέπονται, να ζητούν το κεφάλι του Τσίπρα ενώ ήξεραν την αλήθεια. Λάσπη Παπαχρήστου, πηλοφόρι Μητσοτάκη. Η αθλιότητα έχει όνομα, που αναγράφεται καθαρά στη δικαστική απόφαση.

Δεν μιλάμε εδώ για κάποιους δεξιούς ή ό,τι άλλο θέλουν δημοσιογράφους με σκληρή πένα και οξύ λόγο. Που λένε μια άποψη εχθρική, τοξική, εμπρηστική, όπως θέλει καθένας ας την ονομάσει. Αλλά μιλάμε για έναν καλά πληρωμένο -όλοι ξέρουν από πού και γιατί- στρατό συκοφαντίας. Φορείς της αλήθειας, τρομάρα τους. Που εν γνώσει τους ψεύδονται. Εν γνώσει τους και οργανωμένα συκοφαντούν. Εν γνώσει τους προσπαθούν να εξοντώσουν όσους έχουν επικηρυχτεί από το καθεστώς Μητσοτάκη ως επικίνδυνοι.

Δεν πρόκειται, φυσικά, να τους πτοήσει μια τόσο απαξιωτική για το ήθος τους απόφαση της Δικαιοσύνης. Στους κύκλους που κινούνται η καταδίκη τους είναι πιθανότατα αιτία αναβάθμισης και προαγωγής. Εκτίμησης και υπόληψης. Αλληλεγγύης και στήριξης: Μην ανησυχείς, εδώ είμαστε εμείς. Εδώ είναι και η πεισματάρα αλήθεια, όμως. Που πάντα τα καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο της…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…