Newsroom

Newsroom

Λάρισα: Σε κοινωνική δομή το αγοράκι που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Σε κοινωνική δομή εκτός Λάρισας έχει μεταφερθεί το αγοράκι, ηλικίας περίπου 2 ετών, που βρέθηκε στις αρχές του μήνα να περιφέρεται μόνο του στο Φρούριο Λάρισας, εγκαταλελειμμένο από τους γονείς του.

5978cc7a1dc524ab2d8b46cb

Την ίδια στιγμή άφαντοι εξακολουθούν να παραμένουν οι γονείς του ή εκείνοι που το εγκατέλειψαν στο σημείο. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το αγοράκι φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας και στη συνέχεια, με εισαγγελική εντολή, παραδόθηκε σε κοινωνική δομή του δήμου Λαρισαίων.

Πλέον, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο μικρός συνεχίζει τη ζωή του σε άλλη κοινωνική δομή της χώρας, η οποία για ευνόητους λόγους κρατείται μυστική, έχοντας πάντως την προοπτική να μεγαλώσει σε συνθήκες καλύτερες από αυτές που του επιφύλασσαν οι όποιοι γονείς του. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εγκαταλείφτηκε το παιδί.

Ένα στοιχείο που δυσκολεύει τους αστυνομικούς στο να πιάσουν την άκρη του νήματος είναι το γεγονός πως ο μικρός ήταν περιποιημένος εμφανισιακά, λεπτομέρεια που διευρύνει τα σενάρια που μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εγκαταλείφθηκε από κάποιον εσκεμμένα και γιατί;

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι βρήκαν περαστικοί που αρχικά αναζήτησαν τους γονείς του και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αναζήτηση των γονιών του μικρού που λόγω ηλικίας δεν μιλάει και δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες, συνεχίζεται.

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…