Λάρισα: Διασωληνωμένο παραμένει το τρίχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά σταθερή

ΜΕΘ ΔΙΑΣ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το τρίχρονο αγοράκι από τη Λάρισα που το μεσημέρι του Σαββάτου (8/3) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από παιδική χαρά στην Χαραυγή Λάρισας, όταν ο μικρός διέσχιζε την οδό Φλωρίνης.

Το παιδί επιχείρησε να περάσει απέναντι, όμως ένας οδηγός που κινούταν μέσα στον στενό δρόμο, παρέσυρε το μικρό παιδί, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά.

Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενο από δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Αν και αρχικά υπήρξαν πληροφορίες ότι θα υποβληθεί σε χειρουργείο, τελικά κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και από χθες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το onlarissa, o τρίχρονος υποβλήθηκε σε αξονική στο κεφάλι του, η οποία βγήκε καθαρή. Οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά σταθερή και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του, καθώς επιχειρήσουν να ξυπνήσουν το παιδί.

Κατά πληροφορίες το παιδί ήταν στην παιδική χαρά μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά του. Κάτοικοι της γειτονιάς είδαν στη συνέχεια το μικρό αγόρι να παίζει στο πάρκο, δίπλα από την παιδική χαρά και λίγο αργότερα κάτω από άγνωστες συνθήκες σημειώθηκε το περιστατικό με την παράσυρσή του.

Οι πρώτες εξετάσεις του παιδιού είναι ενθαρρυντικές αλλά χρειάζεται χρόνος για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο 22χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της τροχαίας Λάρισας, το οποίο έδειξε ότι δεν βρισκόταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της παράσυρσης καρέ καρέ για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και βέβαια για την ταχύτητα με την οποία έτρεχε το όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οργανωμένο έγκλημα στους κύκλους των «οργανωμένων» οπαδών αποκαλύπτει ανακοίνωση συνδεσμιτών

ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριών από τον Σκλαβενίτη – Βρέθηκε παθογόνος μικροοργανισμός

Τέμπη: Βρέθηκαν, 2 χρόνια μετά, τμήματα της «εξαφανισμένης» καμπίνας της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Λύγισαν τα αδέρφια Διονυσίου βλέποντας βίντεο με την αδικοχαμένη αδερφή τους – «Μας αιφνιδίασες» είπαν στον παρουσιαστή

Χάρης Φραγκούλης: «Είμαι 40 χρονών, ζω σε ένα διαμέρισμα 29 τετραγωνικών, δουλεύω συνεχώς στο θέατρο. Σίγουρα δεν κάνω καλά τη δουλειά μου»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τρόμος στην Κυψέλη: Νεαρός παρακολουθεί και χτυπά άγρια ανυποψίαστες κοπέλες για να τις ληστέψει (vid)

αστυνομια διας

Τρόμος στην Κυψέλη: Νεαρός παρακολουθεί και χτυπά άγρια ανυποψίαστες κοπέλες για να τις ληστέψει (vid)

Τρόμος επικρατεί στην Κυψέλη με νεαρό άντρα που επιτίθεται σε γυναίκες για να τις ληστέψει

Τουρκία: Πυροβολισμοί στο προξενείο του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη – Δεν υπάρχουν θύματα

τουρκε

Τουρκία: Πυροβολισμοί στο προξενείο του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη – Δεν υπάρχουν θύματα

Ένοπλοι που επέβαιναν σε μηχανάκι πυροβόλησαν οκτώ φορές την πρόσοψη του κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με μία 50χρονη νεκρή κι ένας σοβαρά τραυματίας

troxaio

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με μία 50χρονη νεκρή κι ένας σοβαρά τραυματίας

Μία νεκρή κι ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, που σημειώθηκε στις…

Τουρκία: Η οργή ξεχειλίζει κατά του Ερντογάν – Μαζικές διαδηλώσεις σε Άγκυρα και Σμύρνη

turkay2

Τουρκία: Η οργή ξεχειλίζει κατά του Ερντογάν – Μαζικές διαδηλώσεις σε Άγκυρα και Σμύρνη

Επεισόδια ξέσπασαν απόψε στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, σε ένδειξη συμπαράστασης…