Newsroom

Newsroom

ΛΑΟΣ τοκογλύφων;

Νέα φωτογραφία εμφανίζει «αγκαλιά» τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Βελόπουλο με ακόμη ένα μέλος της «συμμορίας» της Θεσσαλονίκης που…

Νέα φωτογραφία εμφανίζει «αγκαλιά» τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Βελόπουλο με ακόμη ένα μέλος της «συμμορίας» της Θεσσαλονίκης που φέρεται να ενεργούσε τοκογλυφία και εκβιασμούς όχι μόνο στη συμπρωτεύουσα αλλά είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα.

Tο tovima.gr δημοσιεύει 2 φωτογραφίες που εμφανίζει τον βουλευτή Βελόπουλο μαζί με τον 48χρονο Δημήτρη Λογοθέτη ο οποίος σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «είναι άμεσος συνεργάτης του Καραμπέρη και ο ρόλος του είναι να παρέχει συμβουλές ώστε να είναι νομιμοφανείς οι παράνομες δραστηριότητές του, εκμεταλλευόμενος ότι είναι άριστος γνώστης του τραπεζικού συστήματος».

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει «Το Βήμα» φέρεται να έχουν ληφθεί σε νυκτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, το φθινόπωρο του 2010, σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του βασικού κατηγορούμενου Μάρκου Καραμπέρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ημαθίας.

Ο κ. Βελόπουλος δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη δήλωση για τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με μέλη του κυκλώματος τοκογλυφίας που πρόσφατα εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την οποία κατηγορούνται 53 άτομα, αρκετά των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί, μεταξύ των οποίων βρίσκονται “επώνυμα” μέλη της Θεσσαλονίκης.


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…