Λαμία: Προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στο Νοσοκομείο που νοσηλεύεται o Κουφοντίνας

Στην προσαγωγή εφτά (7) ατόμων προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής (29/1) αστυνομικοί της ΔΑ Φθιώτιδας, όταν προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στο Νοσοκομείο Λαμίας υπέρ του  Δημήτρη Κουφοντίνα που νοσηλεύεται εδώ και μέρες σε αυτό.

Koyfontinas 3

Η κίνηση αυτή έγινε αμέσως αντιληπτή από τους πολυάριθμους αστυνομικούς – φανερούς και μυστικούς – που περιπολούν όλο το 24ωρο στο κτίριο,  με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στη περιοχή των Γαλανέικων πέντε από αυτά και αμέσως μετά άλλα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι και κρίθηκε ότι είχαν σχέση με τους υπόλοιπους.

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν γνωστό ότι είχε δοθεί ραντεβού μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου για εκδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα σε, Αθήνα (Προπύλαια), Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου), Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), Αγρίνιο και Καρδίτσα. Έτσι όλες οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ήταν σε επιφυλακή, και στη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου ζητώντας να μεταχθεί από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Κορυδαλλού. Από τις 25 Ιανουαρίου κρίθηκε η νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Λαμίας, αφού η υγεία του επιβαρύνθηκε και έκτοτε βρίσκεται στον ειδικό θάλαμο – κελί στον 1ο όροφο του Νοσοκομείου, φρουρούμενος από άτομα της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών, αλλά και από αστυνομικούς της ΔΑ Φθιώτιδας.

Πηγή:lamiareport.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…