Λαμία: Γιαγιά χτύπησε το ληστή με τη μαγκούρα και τον έτρεψε σε φυγή (video)

Το πρωί της Τρίτης (17/9) νεαρός Ρομά ηλικίας 17-18 ετών, μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης στη Λεωφόρο Καλυβίων, και προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από ηλικιωμένη η οποία μάλιστα είναι καθηλωμένη στο κρεββάτι.

NewsRoom 17/09/2019 | 20:49

Ήταν γύρω στις 11:00’ το πρωί όταν ο νεαρός μπήκε στο σπίτι από ανοιχτό παράθυρο, την ώρα που έλειπε η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια.

Ο θρασύτατος εισβολέας πλησίασε τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα για να κλέψει. Η γυναίκα που παρά τα κινητικά της προβλήματα και την ηλικία της «τα έχει 400», αναγνώρισε στο πρόσωπό του, τον νεαρό που πριν λίγο καιρό είχε μπει πάλι στο σπίτι της κλέβοντας χρήματα και αντέδρασε. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει.

Αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της ηλικιωμένης ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

«Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά όμως είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι.... », είπε στο LamiaReport η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν ακόμη ταραγμένη από το συμβάν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του νεαρού Ρομά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει το περιστατικό γείτονας της ηλικιωμένης που είδε τον δράστη να φεύγει:

 

Πηγή: lamiareport.gr