Newsroom

Newsroom

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο που μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο

Απίστευτη τραγωδία στη Λαμία - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο Λαμιώτη

5661208

Νεκρός είναι ένας 42χρονος Λαμιώτης ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 5:43′ το πρωί της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος του πρατηρίου Revoil, πιο πάνω από την διασταύρωση του “ICE”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο της Λαμίας με τα πόδια για να πάει στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.

Ο άτυχος Λαμιώτης επέλεξε τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας – Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο 44χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που βλέπετε στις φωτογραφίες – σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός[  τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.

20240219 074911

Ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

20240219 074917

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους