Newsroom

Newsroom

"Λαλίστατοι" χρυσαυγίτες εμπλέκουν άλλους δύο βουλευτές

Ο ένας μετά τον άλλο προσέρχονται οικειοθελώς χρυσαυγίτες για να καταθέσουν. Αυτή τη φορά, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει…

Ο ένας μετά τον άλλο προσέρχονται οικειοθελώς χρυσαυγίτες για να καταθέσουν. Αυτή τη φορά, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει δύο νέοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έπειτα από καταθέσεις σε βάρος τους από πρόσωπα που απολογήθηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς, αλλά και στοιχεία για τη δράση τους που δόθηκαν στην Αστυνομία.

Από τις καταθέσεις ονοματίζονται συγκεκριμένοι βουλευτές και όχι κάποιοι από τους ήδη κατηγορούμενους. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Είναι πολύ πιθανό να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τους δύο βουλευτές, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Τελείωσε η άνοιξη, όμως οι χρυσαυγίτες κελαηδούν ακόμα

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο του ανακριτή έχουν φτάσει πολλά αιτήματα προσώπων που επιζητούν να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Τις τελευταίες ώρες ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έχει λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν τεθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο κατηγορούμενος Γιάννης Αγγος, που κρίθηκε νωρίτερα σήμερα προφυλακιστέος, ζήτησε να επανέλθει στο ανακριτικό γραφείο, αίτημα που ο ανακριτής έκανε δεκτό, ορίζοντας το ραντεβού για την νέα του κατάθεση την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Αγγος θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση καθώς ήταν στην καφετέρια που καθόταν και ο Παύλος Φύσσας και είναι αυτός που ειδοποίησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πάνε στο σημείο.

Το μεσημέρι τέλος, προσήλθε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο γυναίκα η οποία είχε καταθέσει στοιχεία για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…