Newsroom

Newsroom

Λάκης Λαζόπουλος: Με θρόμβωση στο πόδι – Τι λέει για την περιπέτεια της υγείας του

«Εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου», δηλώνει ο ίδιος

1 13 1

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής  εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου και πήρε εξιτήριο μετά από δύο μέρες.

«Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του.

«Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του», περιγράφει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος και προσθέτει:

«Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…