Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από μια μακρά αποχή από την τηλεόραση επιστρέφει σε λίγες μέρες στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Με αφορμή την επανεμφάνισή του στη μικρή οθόνη ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Νησίδες» και στον δημοσιογράφο Κανελλόπουλο και μεταξύ άλλων σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Τι ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη
Νομίζω ότι όλα όσα έκανε θα χρειαστούν ένα μεγάλο κασελάκι για να τα βάλουμε μέσα, να τα φυλάμε στη μνήμη μας.
Είναι εντελώς καινούργιο να ξεκινάει ένας Ελληνοαμερικάνος από το πουθενά και να θέλει ντε και σώνει να γίνει πρωθυπουργός.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Δεν είναι άμοιρος επικοινωνιακού ταλέντου αλλά είναι άμοιρος πολιτικής πραγματικότητας και δη της ελληνικής.
Παρακολουθεί τους πολίτες να μιλούν σαν να ακούει πρώτη φορά στη ζωή του προβλήματα.
Βλέπεις στο βλέμμα του την άγνοια.
Βλέπεις στο βλέμμα του να κολυμπάει μια τεράστια φάλαινα που το όνομα της είναι άγνοια.
Λαζόπουλος: Η άποψή του για τον ΣΥΡΙΖΑ
Είχαν τόση ανάγκη οι κομματικοί να τον γκρεμίσουν και να τον φτιάξουν ίσα ίσα που να τους χωράει ένα πούλμαν να τους πηγαίνει εκδρομή.
Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν.
Έτσι, η Νέα Δημοκρατία μοιάζει πιο μεγάλη και το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά γίνεται κόμμα εξουσίας.
Τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τον πάρει ο Πολάκης, αλλά αν γίνει ο ίδιος αρχηγός από ποιον θα διαφοροποιείται μετά; Σε ποιον θα κλαίγεται;
Ειδήσεις σήμερα:
Αγρίνιο: 54χρονος πέθανε λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε
Μετρό Θεσσαλονίκης: Το λογότυπο ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα του… «πάρτι για εργολάβους»
Ή ο καιρός τρελάθηκε ή εμείς: Έρχεται η κακοκαιρία «νυφίτσα» με καταιγίδες και χιόνια σε 9 περιοχές