«Λαϊκισμό» βλέπει ο Μητσοτάκης για την ακρίβεια

«Δεν πρέπει να χάσουμε για οικονομικούς λόγους την υποστήριξη των πληθυσμών μας» είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση με τον γ.γ. του ΟΟΣΑ, Ματίας Κόρμαν, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος του Politico Φλόριαν Έντερ. 

5561982

Tην αγωνία του για το μέλλον της κυβέρνησής του εξέφρασε έμμεσα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μιλώντας για την ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στη συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ματίας Κόρμαν, στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών.

Ο πρωθυπουργός  δε δίστασε ουσιαστικά να συνδέσει την ευρωπαϊκή αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και με το μέλλον και της κυβέρνησής του, φοβούμενος προφανώς για τη δυσαρέσκεια και την οργή των πολιτών, που είναι πλέον εμφανείς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «υπάρχει επίσης η επιλογή να μπει πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου. Πρέπει γενικώς να είμαστε δημιουργικοί και να λάβουμε ενωμένοι αποφάσεις. Είναι διαθέσιμα 230 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε σωστά. Σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Αν δεν γίνει πανευρωπαϊκά, θα το κάνει ο καθένας σε εθνικό επίπεδο. Στην Ελλάδα, πάντως, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περιορίσουμε τον «πόνο» στην πραγματική οικονομία και θα συνεχίσουμε τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ενέργειας», σημείωσε ακόμη.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…