«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής: Συνεχίζεται ο εναγκαλισμός Πατούλη με τα φασιστικά μορφώματα

Τον ακροδεξιό παροξυσμό της Περιφερειακής Διοίκησης και τον εναγκαλισμό της με το μόρφωμα του Τζήμερου και τα ορφανά -πλέον- της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής.

4434542

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει πως «δεν είναι πρώτη φορά που η διοίκηση της ΝΔ προσπαθεί να ψαρέψει συμβούλους στα βρώμικα νερά της ακροδεξιάς για να εξασφαλίσει μόνιμες πλειοψηφίες προκειμένου να προωθεί χωρίς εμπόδια το αντιλαϊκό της έργο. Σ’ αυτή τη γραμμή ήταν και το ψήφισμα της διοίκησης Πατούλη -σε συνέχεια εκείνου του φασίστα Τζήμερου- κατά της “βίας από όπου κι αν προέρχεται”».

Τονίζει πως τόσο εκείνη όσο και πέντε ακόμα παρατάξεις «κατήγγειλαν και απείχαν από την ψηφοφορία για το ψήφισμα, το οποίο υπερψηφίστηκε από την παράταξη του Πατούλη με δύο διαφοροποιήσεις συμβούλων της, τον Τζήμερο και τους εκλεγμένους της Χρυσής Αυγής».

Καταλήγοντας κάνει σαφές πως «αυτοί που θέλουν να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι το όργιο της βίας των κατασταλτικών μηχανισμών, την εργοδοτική και φασιστική βία με την καθημερινή πάλη του λαού μας για τα σύγχρονα δικαιώματά του, είναι ήδη καταδικασμένοι από το λαό της Αττικής» και ξεκαθαρίζει πως «δεν ξεπλένονται όσα ψηφίσματα κι αν βγάλουν».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…