Λαγωνικό ο Παπαπαναγιώτου: «Μήπως ο Πολάκης παρακολουθούσε τελικά τον Σπίρτζη;»

Εν τέλει δεν έχει σημασία αν καπνίζεις. Αλλά τι καπνίζεις. 

EK Papapanagiotou

Δεν έχει τέλος ο πολιτικός κατήφορος για όσους στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να εκστομίζουν τρομερές μπαρούφες προκειμένου να συγκαλύψουν το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη της γκάφας πήρε ο γνωστός δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στο Twitter δεν δίστασε να αφήσει ξεκάθαρες αιχμές μέσω ερωτημάτων, ότι τον Χρήστο Σπίρτζη τον παρακολουθούσε ο Παύλος Πολάκης.

Και για όσους σπεύσετε να σκεφτείτε ότι ο Παπαπαναγιώτου «πουλάει τρέλα», τότε οφείλετε να γνωρίζεται ότι ο ίδιος έχεις αδιάσειστες αποδείξεις που «καίνε» τον Παύλο Πολάκη. Πιο καυτές και από τα τσιγάρα που καπνίζει ο πρώην Υπουργός Υγείας.

Και ποιες είναι αυτές; Κρατηθείτε.

Τη στιγμή που ο Χρήστος Σπίρτζης παρουσίαζε τα μηνύματα που του έστειλαν προκειμένου να εγκαταστήσουν το λογισμικό παρακολούθησης στο κινητό του τηλέφωνο, ο Παύλος Πολάκης τον κάλεσε, με αποτέλεσμα η τηλεφωνική κλήση να εμφανιστεί στην οθόνη, και να καταγραφεί στις κάμερες.

5674575 1
Οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής επικεφαλής του νομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, στον Άρειο Πάγο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Όμως για το δημοσιογραφικό λαγωνικό των υπογείων του Μαξίμου και δαιμόνιο ρεπόρτερ, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο Παύλος Πολάκης μπορεί και να έστειλε ο ίδιος το παράνομο σύστημα παρακολούθησης στο κινητό του Χρήστου Σπίρτζη.

Εν τέλει δεν έχει σημασία αν καπνίζεις. Αλλά τι καπνίζεις.m,mcsdcjb

«Μιλάμε για τέρμα ηλίθιο!!!» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…