Λαφαζάνης: "Σίγουρα κρύβει σκοπιμότητες το κλείσιμο της Βουλής"

«Βεβαίως πρέπει να τρέξουν πολύ πιο γρήγορα οι διαδικασίες» τόνισε μιλώντας στον Real fm 97,8 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ,…

lafazanis 8

«Βεβαίως πρέπει να τρέξουν πολύ πιο γρήγορα οι διαδικασίες» τόνισε μιλώντας στον Real fm 97,8 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Βεβαίως δεν είμαι νομικός, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση για τη δολοφονία του Φύσσα –γι’ αυτή τη στυγερή δολοφονία» σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Επίσης, και για τις άλλες υποθέσεις πρέπει να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες». Σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της Ολομέλειας της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε:

«Ήταν απαράδεκτο αυτό το κλείσιμο που έγινε χωρίς να υπάρξουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες, χωρίς συζητήσεις, χωρίς να συζητηθεί αυτή η πρωτοβουλία στη διάσκεψη τον Προέδρων. Όλοι αιφνιδιάστηκαν» και συνέχισε:

«Εγώ κάνω πάρα πολλές υποθέσεις για τη σκοπιμότητα που κρύβει αυτό το κλείσιμο –γιατί σίγουρα κρύβει σκοπιμότητες. Το πρώτο και κύριο είναι ότι η κυβέρνηση θέλει κρίσιμα νομοσχέδια, κρίσιμα θέματα, κρίσιμα μέτρα, τα οποία χρειάζονται την έγκριση της Βουλής, να τα περάσει χωρίς προβλήματα».