Στο πλατό του Action 24 φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (1/12) ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα του οποίου το όνομα έχει αρχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ξανά τις τελευταίες ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως στο δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης» η απάντηση είναι κανένας απ’ τους δυο, λέγοντας πως η άλλη λύση είναι ο ίδιος του ο εαυτός, εξηγώντας πως υπάρχουν αρκετές δυνάμεις που είναι κόντρα στο σύστημα και πολύ απλά δεν έχουν καθόλου χρόνο στην τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν είναι δίλημμα το Μητσοτάκης ή Τσίπρας, η άλλη λύση είμαι εγώ. Γιατί όχι;»
Μάλιστα στηριζόμενος και στο τελευταίο του σχόλιο τόνισε ότι γνωρίζει γιατί τον τελευταίο καιρό τον καλούν στα κανάλια, λέγοντας ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα πίσω απ’ αυτό (σ.σ. να μιλήσει κατά του Αλέξη Τσίπρα).
«Είμαι καταζητούμενος από την Ουκρανία»
Μάλιστα για όσα αναφέρονται για τις σχέσεις του με τη Ρωσία, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισες ως γελοιότητα το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπερδεύει τη Σοβιετική Ένωση με τη σημερινή Ρωσία, λέγοντας πως ο ίδιος είναι καταζητούμενος στην Ουκρανία.
Συγκεκριμένα είπε: «Η λέξη σύντροφος δεν είναι αποκλειστικά κομμουνιστική. Είναι μια κοινή ελληνική λέξη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο Μεντβέντεφ και ο Πούτιν, ποια είναι η προέλευσή τους, πώς ήρθαν σε ρήξη και πώς ακολουθούν έναν άλλο δρόμο για τη Ρωσία που δεν είναι ο σοβιετικός δρόμος σαφώς.
Ξέρω επίσης ότι δεν έχουν σηκώσει “σινικά τείχη” με την πρώην Σοβιετική Ενωση. Ισα ίσα, τιμούν την ιστορία της Ρωσίας. Στην πρώτη γραμμή του μετώπου –χωρίς αυτό να σημαίνει κατ’ ανάγκη τίποτα άλλο– κυματίζει το σφυροδρέπανο. Γιατί; Γιατί είναι σύμβολο των λαϊκών δημοκρατιών του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Τα ξέρω αυτά, γιατί είμαι καταζητούμενος από την Ουκρανία. Στη λίστα Μιτροβόρετς»
Διαβάστε επίσης:
Μέγα σκάνδαλο στις Βρυξέλλες: Συνελήφθη η πρώην αντιπρόεδρος της Κομισιόν
Έρχεται Δεκέμβρης από τα παλιά με μπόλικο χιόνι – Ποια μέρα αλλάζει ο καιρός
Λούτσα: Εγγονός του ιδιοκτήτη της γνωστής σοκολατοποιίας «Leonidas» o 24χρονος που πέθανε
Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην χώρα: Σε ποια πόλη βρίσκεται
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια