Λαφαζάνης: Να εγκαταλείψει η Ελλάδα τον επικίνδυνο δρόμο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Την ανάγκη να σταματήσουν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά…

lafazanis 15

Την ανάγκη να σταματήσουν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης προς τους φιλορώσους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως οι κυρώσεις της ΕΕ και τα στρατιωτικά μέτρα του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας “το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν την ένταση, τον ψυχρό πόλεμο και να σπρώχνουν την Ευρώπη στην άβυσσο”, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα όσο ποτέ χρειάζεται φιλικές σχέσεις συνεργασίας και οικονομικής ανάπτυξης με τη Ρωσία.

“Η μεγάλη σημερινή συγκέντρωση και πορεία έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αντιφασίστες ριζοσπάστες της Ν. Α. Ουκρανίας και τους δημοκράτες όλης της Ουκρανίας” δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: “Ο ελληνικός λαός απαιτεί να σταματήσουν οι κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας και σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα να εγκαταλείψει αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο των κυρώσεων σε βάρος της”.