Εμμένει ο Λαφαζάνης: Η θέση μου είναι σαφής

Εμμένει στην άποψη που διατύπωσε νωρίς το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας παράλληλα σε νέες δηλώσεις του εξερχόμενος του Κοινοβουλίου πως «η θέση μου είναι σαφής 

2331118

Εμμένει στην άποψη που διατύπωσε νωρίς το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας παράλληλα σε νέες δηλώσεις του εξερχόμενος του Κοινοβουλίου πως «η θέση μου είναι σαφής και έχει καταγραφεί στην Κ.Ο. και στην κυβερνητική σύσκεψη, αλλά δεν γίνεται εδώ ψηφοφορία, ψηφοφορία θα γίνει στη Βουλή».

Το πρωί ο  υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε πως η ελληνική πρόταση που κατατέθηκε χθες το βράδυ στα χέρια των δανειστών και συζητείται σήμερα στη Βουλή δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την αντίθεσή του με την πρόταση της κυβέρνησης στους εταίρους ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να δώσει απάντηση στα προβλήματα καθώς ούτε και θετική προοπτική στη χώρα.

Μέχρι στιγμής, η στάση που θα κρατήσει ο υπουργός δεν έχει διευκρινιστεί. Μάλιστα, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ είπε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του».

Το τί τελικά θα πράξει ο κ. Λαφαζάνης θα το μάθουμε κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την ψηφοφορία της ελληνικής πρότασης.

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

παρος

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του λιμανιού της Πούντας.

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΠΑ

«Αιχμές» Σλούκα κατά Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων: «Ευχαριστώ για την απαξίωση που μου έδειξαν»

O απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού 5ου τελικού είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου