Λάβρος Πολάκης για καναλάρχες και διαπλοκή: Μη βλέπετε τηλεόραση

«Δε θα συμβιβαστούμε, δε θα διαπραγματευθούμε με τη διαπλοκή και τους καναλάρχες για να μας προβάλλουν» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook

4865305 1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτίθεται με ανάρτησή του στο facebook σε ΜΜΕ και καναλάρχες.

Στην ανάρτησή του εκτοξεύει μια σειρά από κατηγορίες στα κανάλια για το ρόλο που παίζουν, καθώς, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής βίας «ωραιοποιούν την ακροδεξιά, δικαιολογούν τη βία των ΜΑΤ και την καταπάτηση κάθε ασύλου», ενώ παράλληλα σχολιάζει πως μέσα από αυτά, «μετακλητά παράσιτα του κρατικού μηχανισμού παρουσιάζονται ως δουλευταράδες που πρόκοψαν».

Στην ανάρτησή του καταλήγει να καλεί τους πολίτες να οργανωθούν, να αντισταθούν και να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτησή του:

ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

Είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Πληρώνονται 3000 τρωκτικά πανελλαδικά από το Μαξίμου τα υπουργεία τους νταβατζήδες τους κακοποιούς, τη διαπλοκή και ωραιοποιούν την Ακροδεξιά, ξεπλένουν τους ναζί, νομιμοποιούν την κλοπή του δημοσίου πλούτου, επιδοκιμάζουν τις αρπαχτές, αγιοποιούν τα αντεργατικά μέτρα, λιβανίζουν τις περικοπές, αγιοποιούν και μεγεθύνουν τις φοροαπαλλαγές που σου τα παίρνουν από την άλλη τσέπη.

Δικαιολογούν τη βία των ΜΑΤ, την καταπάτηση ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΟΥ, γαργαλούν τα ποταπά ένστικτα του ανθρώπινου είδους, κολακεύουν τους «μεσαιοταξίτες» Κυρ-Παντελήδες, προβάλλουν τις ακατοίκητες γλάστρες ως πρότυπο επιτυχίας στα νέα κορίτσια, τους γιάπηδες αμόρφωτους φλώρους ως «άριστους», τα μετακλητά παράσιτα του κρατικού μηχανισμού ως δουλευταράδες που πρόκοψαν…. ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΑΞΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!!

Οργανωθείτε -αυτό οργανωθείτε, χρησιμοποιείστε τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, γίνετε δεκτές και πομποί, της αλήθειας των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, της ηθικής και των αξιών της κοινωνικής και γειωμένης (όχι της ελιτίστικης, κατοικίδιας, περιθωριακής, αμπελοφιλοσοφούσας) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, καθίστε σε καφενεία, μιλήστε, τσακωθείτε, αντιπαρατεθείτε με τη δεξιά κάθε μορφής, με τη συντήρηση κάθε απόχρωσης με την υποταγή κάθε είδους, φτιάξτε συλλόγους δημοτικές κινήσεις, συνδικαλιστικές παρατάξεις. 

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ από τον εργοδότη, από το αφεντικό, από το διευθυντή, από τον καθηγητή από το κράτος από την κυβέρνηση αυτό που σας ΑΞΙΖΕΙ αυτό που μπορεί να προσφέρει η εποχή μας.

Να γίνει ο καθένας μας το «ΜΜΕ» που μας λείπει, να γίνει ο καθένας και η καθεμία Ο ΣΥΡΙΖΑ και η φωνή του σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κίνηση ανθρώπων, σε κάθε νεολαιίστικο χώρο σε κάθε χώρο εργασίας !!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. Έτσι θα ρθει η συγκέντρωση δυνάμεων και η ανατροπή.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Δεν θα συμβιβαστούμε, δεν θα διαπραγματευθούμε με τη διαπλοκή και τους καναλάρχες για να μας προβάλλουν. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…