Λάβρος ο Πολάκης μετά την σύλληψη Φουρθιώτη: Μην χάσετε τις ατζέντες του κρύβουν πολλά μυστικά

«Οι ατζέντες και τα κομπιούτερ του κρύβουν πολλά μυστικά που ακουμπάνε το σκληρό πυρήνα του κράτους και των αρμών του», αναφέρει σε ανάρτηση του μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης 

NewsRoom 28/04/2021 | 23:42

Σε μια σκληρή ανάρτηση  προέβη ο Παύλος Πολάκης, μετά τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους ιθύνοντες να μην χάσουν τα κομπιούτερ και τις ατζέντες που «κρύβουν πολλά μυστικά που ακουμπάνε το σκληρό πυρήνα του κράτους και των αρμών του», συνοδεύοντας την με  φωτογραφίες από παλιές του αναρτήσεις και υποστήριξε ότι δε πρόκειται να ξεχάσει «τα 240.000 ευρώ από το πρόγραμμα Συνεργασία», αλλά «ούτε τη φύλαξη από ένα αστυνομικό τμήμα αστυνομικούς ,στο σπίτι του και στο «στούντιο» στο Περιστέρι ….».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ (η τηλεοπτική ΚΛΩ ΚΛΩ που μας έκανε και μηνυσεις)και κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Βαξεβάνη!!
ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ:Οι ατζέντες και τα κομπιούτερ του Φουρθιωτη κρύβουν πολλά μυστικά που ακουμπάνε το σκληρό πυρήνα του κρατους και των αρμων του….
Πρώτον μην χαθούν και δεύτερο να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ για να φανεί η ΣΑΠΙΛΑ του συστήματος εξουσίας…..
ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ….
ΥΓ Δεν ξεχνάμε
-ούτε τα 240.000 χιλιάρικα από το πρόγραμμα Συνεργασία
-ούτε την ΚΟΜΠΙΝΑ με τις 14 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ που πήραν επιστρεπτεες (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΙΤΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για εσάς το λέω)
-ούτε τη φύλαξη από ένα αστυνομικό τμήμα αστυνομικους ,στο σπίτι του και στο «στούντιο» στο Περιστέρι …..(ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ για σένα το λέω)
Βάζω και φωτογραφίες από τις αναρτήσεις μου πριν ένα μήνα που πυροδότησαν το θέμα,με κατάληξη την τελευταία φωτογραφία μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη !