Λάβρος ο Νίκος Καραχάλιος για Μητσοτάκη: Κατάφερε να στρέψει ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους του εναντίον του

Για όσα έγιναν στο συνέδριο και για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση μίλησε καυστικά ο  πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. 

5587906

Ο Μητσοτάκης κατάφερε να στρέψει ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους του εναντίον του, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Νίκος Καραχάλιος, επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες»

Για όσα έγιναν στο συνέδριο και για την πολιτική που ασκεί η κυβερνώσα παράταξη ο κ. Καραχάλιος  εξήγησε πως «ο κ. Μητσοτάκης ουσιαστικά δεν απάντησε, ο κ. Σαμαράς του έριξε το γάντι και ο κ. Μητσοτάκης δεν το σήκωσε. Γιατί δεν το σήκωσε; Γιατί αν το σήκωνε θα πηγαίναμε σε πολύ χειρότερα πράγματα και αν δεν ήταν το τέλος του συνεδρίου μπορεί να άρχιζε το ξήλωμα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη».

Σημείωσε ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς κόσμους, ο ένας του Μητσοτάκη στον οποίο ζει αυτό οι σημίτικοί, οι εισοδιστές και οι ποταμίσιοι καριερίστες που έφερε και τον βοήθησαν, που έφερε ως γραμμάτιο και το ξεπλήρωμα τους ήταν να ανέβει στην εξουσία και είναι και οι παραδοσιακοί νεοδημοκράτες που εκφράζονται από τον πρώην πρόεδρο τον κ. Σαμαρά ο οποίος μίλησε στην ψυχή της παράταξης.

«Δεν μπορώ να ακούω τον γραμματέα του κόμματος να αποκαλεί εχθρούς μας μια αντίπαλη παράταξη και μάλιστα μια παράταξη η οποία είχε κυβερνήσει τον τόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι «εμείς συνθέταμε δεν καπελώναμε σχολίασε και τόνισε ότι αν πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι με την κατάχρηση της εξουσίας θα επιβληθεί για πολύ στον κόσμο της ΝΔ είναι βαθιά γελασμένος οι εκλογές που έρχονται είναι οι εκλογές που θα του το αποδείξει ο κόσμος με την ψήφο του και φοβάμαι ότι αν έχει χάσει ήδη 10 μονάδες στις δημοσκοπήσεις τις οποίες ελέγχει δηλαδή ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους, στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν, τα τραύματα θα είναι πολύ μεγαλύτερα και δεν θα είναι τραύματα για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά είναι τραύματα τα οποία θα βασανίσουν στρατηγικά τη ΝΔ και πολύ φοβάμαι για πολλά χρόνια ακόμη τη χώρα.».

Βουλευτές της ΝΔ του λένε ότι τους βρίζουν οι ψηφοφόροι νεοδημοκράτες και ότι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και «τι να περιμένει από τον στόχο της αυτοδυναμίας;», αναρωτήθηκε.

Όπως τόνισε «Είναι πολύ βασική αρχή στην πολιτική να έχεις αντίληψη του άμεσου περιβάλλοντος σου. Εγώ δεν περίμενα ποτέ επειδή τον γνωρίζω από παιδί ο κ. Μητσοτάκης να έχει προβλεπτική ικανότητα δεν περίμενα ποτέ να έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, να μπορεί δει το μέλλον και να προβλέψει και να σχεδιάσει. Γι’ αυτό και κάθε κρίση όχι απλώς μας ρίχνει κάτω αλλά μας βγάζει νοκ άουτ. Περίμενα όμως τουλάχιστον το παρόν να μην το βλέπει μέσα από τα πρασινορόζ γυαλιά που φοράει, αλλά να δει ακόμα και το συνέδριο του».

«Μέσα στο ίδιο το συνέδριο του ο Μητσοτάκης κατάφερε να χάσει τα 2/3 των συνέδρων του. την πρώτη μέρα έχει μεταφέρει 8.000 κόσμου γιατί το συνέδριο το έκλεισε σε αριθμό αλλά το άνοιξε παρατηρητές στο Metropolitan Expo και την τρίτη ημέρα, στην πιο κρίσιμη ημέρα του συνεδρίου που έχει και την ψηφοφορία που είναι το πικ της δημοκρατίας μαζεύονται διά της βίας 1.000 άτομα σημαίνει ότι μέσα στο ίδιο το συνέδριο του ο κ. Μητσοτάκης τα ¾ των συμμετεχόντων. Αυτό είναι μοναδικό επίτευγμα. Δεν το έχει ξανακάνει άλλος αρχηγός να χάνει το εγκλωβισμένο κοινό» δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Ο κ. Καραχάλιος εξήγησε πως είναι μύθος οι διαρροές προς τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αν συμβαίνει καλώς καθώς ο κόσμος από τη σημερινή «σημιτοποταμίσια» ΝΔ του ακραίου κέντρου πάει στη μήτρα της είναι λογικό ο κόσμος να φεύγει από αυτό που δεν τον εκπροσωπεί και δεν ψήφισε και να πηγαίνει στη μήτρα του την πολιτική. «Αν μιλάμε για διαρροές προς στην άκρα – άκρα δεξιά και εκεί εννοούμε κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και άλλους σχηματισμούς πέριξ της άκρας – άκρας δεξιάς ναι αυτό θα με προβλημάτιζε, αλλά αυτός είναι ένας μύθος και δεν συμβαίνει».

«Ένα μικρό ποσοστό πάει στον κ. Βελόπουλο ένα μεγάλο όμως ποσοστό πάει στο αντιμητσοτακικό στρατόπεδο. Έχει καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης να δημιουργήσει, ενώ έχει καταφέρει να εξαφανίσει από τα όργανα την όποια φωνή διαφωνίας πέραν του κ. Σαμαρά έχει καταφέρει να στρέψει ένα εκατομμύριο από τους ψηφοφόρους του 2019 εναντίον του» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραχάλιος.

 

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…