Λάβρος ο Γ. Κύρτσος: Προτείνω να εγκαταλείψει ο Μητσοτάκης την Πρωθυπουργία

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μίλησε για την διαγραφή του από την ΝΔ, ενώ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό αναφέροντας μεταξύ άλλων « Θα τραβάει τα μαλλιά του σε λίγο διότι, ο Μητσοτάκης έφτασε να χρεώσει σε εμένα το διασυρμό με την Novartis που υφίσταται ».

4758629 1

Ο ανεξάρτητος (πλέον) ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος μετά την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία 

Ο Γιώργος Κύρτσος βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής σύγκρουσης, καθώς η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) τον διέγραψε υποστηρίζοντας ότι δυσφημεί διεθνώς τη χώρα και προσβάλλει όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους. Η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ υπήρξε και παρέμβαση από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνη Γεωργιάδη, οποίος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ επειδή είχε προβάλει τον διαγραμμένο ευρωβουλευτή του κόμματος. O Γιώργος Κύρτσος,  με δυο τοποθετήσεις του, τόσο στο ΙΟΝΙΑΝ Tv όσο και στο Kontra24 , έδωσε απαντήσεις αναφορικά με την διαγραφή του, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα ο  ανεξάρτητος  ευρωβουλευτής, επιτέθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη, αναφέροντας αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη  είναι ο υπουργός Ανάπτυξης  από τους καταναλωτές με αυτά που λέει, τις οικονομικές ανοησίες και τον απαλλάσσω. 

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στον ΙΟΝΙΑΝ TV ανέφερε

«Προτείνω να εγκαταλείψει ο Μητσοτάκης την Πρωθυπουργία, γιατί αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση με την εντολή που έλαβε» δήλωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής  σε ερώτηση για το εάν προτίθεται να εγκαταλείψει την έδρα.  

«Η διαγραφή μου δεν είναι έργο Μαρινάκη είναι έργο Μητσοτάκη» ανέφερε περιγράφοντας την  τελευταία επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό που όπως είπε έγινε τον Απρίλιο του 2021 , όταν ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι θα τον διαγράψει εάν συνεχίσει την κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας.

 

 

«Θα τραβάει τα μαλλιά του ο Μητσοτάκης  για το διασυρμό με την Novartis»

Ο Γιώργος Κύρτσος,  συνεχίζοντας τα πυρά προς των πρωθυπουργό, μιλώντας λίγο αργότερα στο Kontra24, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Κι έμενα μου έκανε εντύπωση ότι ενώ θα μπορούσε να με διαγράψει για τον άλφα ή βήτα ή γάμμα λόγο, τελικά επέλεξε τον γάμμα, ο οποίος είναι και χειρότερο γι αυτόν, όχι για εμένα. Διότι έχει αρχίσει ένας αναβρασμός σε επίπεδο θεσμών, ότι “Ουγγαρία, Πολωνία… τι γίνεται και στην Ελλάδα;” .

Εντάξει, δεν είμαστε βέβαια σε αυτό το επίπεδο στην αντίληψη των Ευρωπαίων. Έχουν αρχίσει τα διεθνή μίντια, το Arte έχει ένα φοβερό ρεπορτάζ, που είναι το γαλλογερμανικό κανάλι, το ποιοτικό κανάλι.

Επομένως, εκεί που έχει πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης, πετάει και έξω κι έναν Ευρωβουλευτή, για να υπογραμμίσει ότι όντως έχει πρόβλημα. Δηλαδή ότι δεν αντέχει την κριτική στο θέμα της Novartis, ούτε την κριτική στο θέμα των διώξεων των δημοσιογράφων και της δικαστικής λειτουργού. Απορώ. Δηλαδή φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος, να πάει τον εξευτελισμό του, τον Ευρωπαϊκό με την Novartis μέχρι το τέλος. Από αυτή την άποψη με λύτρωσε, διότι ειλικρινά εγώ αγωνίστηκα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά αυτού που θεωρούσα συνωμοσία της Novartis και μάλιστα μου χρωστάνε όλοι αυτοί που την βγάλανε όρθιοι την δοκιμασία διότι τους υποστήριξα επικοινωνιακά και πολιτικά με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο. Θα τραβάει τα μαλλιά του σε λίγο διότι, ο Μητσοτάκης έφτασε να χρεώσει σε εμένα το διασυρμό με την Novartis που υφίσταται. Δηλαδή ότι εγώ διασύρω τη Χώρα. Σκεφτείτε τι έχει να χρεώσει στον Γεωργιάδη όταν θα καταλάβει ο κόσμος ότι τα νοικοκυριά δεν τα βγάζουν πέρα»   

Για τον Άδωνη Γεωργιάδη 

Απάντησε και στο αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας: « Τι να του απαντήσω του κ. Γεωργιάδη; Ας ζητήσει συγγνώμη πρώτα από τους καταναλωτές με αυτά που λέει, τις οικονομικές ανοησίες και τον απαλλάσσω. Τουλάχιστον η άλλη συγγνώμη περιττεύει ή τουλάχιστον δεν έχει τόση σημασία.

Ο Γεωργιάδης τα έχει χαμένα σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και μπαίνει σε μια μαύρη τρύπα.»

 

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…